Morje 1.Maj
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Ah, ko je Bladzo prišel, smo bili še v "elementu vzdrževanja" bark, da ne bom napisal da črni do komplcev
Pol je pa kliznil,...
Bladzo, lahko bi prespal, vsi smo bili, in ničesar ni zmanjkalo, no edino pameti...
Evovii no pa ti si pozabu štok-kolo pa pir v baru...
PS: kakšna je bila pot nazaj ?
Pol je pa kliznil,...
Bladzo, lahko bi prespal, vsi smo bili, in ničesar ni zmanjkalo, no edino pameti...
Evovii no pa ti si pozabu štok-kolo pa pir v baru...
PS: kakšna je bila pot nazaj ?

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
V nedeljo je kar dobro pihalo tko da je šlo nazaj kot raketa
Drugače pa sva prišla domov kot sva planirala.
Kar pa se pozabljene pijače tiče pa
sem mislu za zjutraj pršparat
No ja večer je bil popolen... čevapi, travarica, šampanjec, ognejmet, nočno kopanje... za zaključek pa še vlamljanje v morjeplovski avto .... ta štorija je bila tudi zanimiva
Uglavnem moja je bila čist navdušena
Kar pa se pozabljene pijače tiče pa
No ja večer je bil popolen... čevapi, travarica, šampanjec, ognejmet, nočno kopanje... za zaključek pa še vlamljanje v morjeplovski avto .... ta štorija je bila tudi zanimiva
Uglavnem moja je bila čist navdušena
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Bladzo res je, prekmalu si odšel, čez dan smo delali, proti večeru smo bli pa vse bolj glasni!
Evovii lepo vaju je blo spoznat, piknik v soboto je res uspel, meni je bilo vrhunsko, pa tudi nočno kopanje se je zame srečno končalo, telefoni delajo, denar se je posušil, tko da je vse ok.
Pa štorija z zaklenjenimi ključi v morjeplovski avto je bla tut huda ja, ko so mi enkrat avto odprli po 1,5urnem vlamlanju, sem pa ugotovil da ključev ni tam kjer sem mislil, v avtu, ampak so se našli na čolnu!
No v nedeljo nas je obiskal še Mike z boljšo polovico tako da nas je bilo ta vikend kar nekaj v Červarju.
U glavnem vikend je uspel, upam da sobotni žur čimprej ponovimo, meni je bilo vrhunsko, edino Mitjap se pritožuje, pravi da se še zmer slabo počuti, zgleda da mu kakšna hrana ni pasala
Evovii lepo vaju je blo spoznat, piknik v soboto je res uspel, meni je bilo vrhunsko, pa tudi nočno kopanje se je zame srečno končalo, telefoni delajo, denar se je posušil, tko da je vse ok.
Pa štorija z zaklenjenimi ključi v morjeplovski avto je bla tut huda ja, ko so mi enkrat avto odprli po 1,5urnem vlamlanju, sem pa ugotovil da ključev ni tam kjer sem mislil, v avtu, ampak so se našli na čolnu!
No v nedeljo nas je obiskal še Mike z boljšo polovico tako da nas je bilo ta vikend kar nekaj v Červarju.
U glavnem vikend je uspel, upam da sobotni žur čimprej ponovimo, meni je bilo vrhunsko, edino Mitjap se pritožuje, pravi da se še zmer slabo počuti, zgleda da mu kakšna hrana ni pasala
Drugače pa se tale Červobil sindrom počasi seli tudi v Biograd. Čez praznike se je v našo marino na novo "naselilo",kar nekaj Dolenjčkov. Zobar, najeb... sva ga. Tile tvoji "zemljaki" so...
Drugače pa je do sedaj v marini občasno smrdelo po nafti, ko so Avstrijci kurblali svoje muzejske primerke, sedaj pa ima duh po Šmarnici.
maligani press
maligani press
https://medisken.si
No fantje, sem šele danes prišel malo k sebi, da lahko Bladzotu in vsem nejevernim tomažem predložim en tehten dokaz, da je Červarski sindrom na čase že povsem ušel iz vajeti.
No takole nekako smo se začeli grupirati in pripravljati na "kao" kresovanje in obenem še praznovanje prijateljevega roj. dne.
Vse skupaj smo začinili z prekleto dobrimi čevapi in obilo sladkih in malo manj sladkih opojnih substanc.
Za dobro varnost in počutje smo nahranili še marinerota (na kolesu)
Družbo so nam delale tudi fletne morjeplovke
Namesto kresa, smo na pomolu zakurili kar z ognjemetom, po tem pa se je zabava razvilo do zgodnjih jutranjih ur. Marinero je bil podkupljen, tako, da nas ni nihče preganjal in smo nemoteno nadaljevali rajanje.
Evo, tako, nekaj utrinkov letošnjega kresovanja v Červarju, vsem, ki ste predčasno odšli (Bladzo)ali pa vas sploh ni bilo (Mike), je lahko prekleto žal.
Lep Červarski pozdrav !!!
P.s.
Slike so namenoma bolj motne, da imate lažjo predstavo kakšen pogled na svet smo imeli prisotni
No takole nekako smo se začeli grupirati in pripravljati na "kao" kresovanje in obenem še praznovanje prijateljevega roj. dne.
Vse skupaj smo začinili z prekleto dobrimi čevapi in obilo sladkih in malo manj sladkih opojnih substanc.
Za dobro varnost in počutje smo nahranili še marinerota (na kolesu)
Družbo so nam delale tudi fletne morjeplovke
Namesto kresa, smo na pomolu zakurili kar z ognjemetom, po tem pa se je zabava razvilo do zgodnjih jutranjih ur. Marinero je bil podkupljen, tako, da nas ni nihče preganjal in smo nemoteno nadaljevali rajanje.
Evo, tako, nekaj utrinkov letošnjega kresovanja v Červarju, vsem, ki ste predčasno odšli (Bladzo)ali pa vas sploh ni bilo (Mike), je lahko prekleto žal.
Lep Červarski pozdrav !!!
P.s.
Slike so namenoma bolj motne, da imate lažjo predstavo kakšen pogled na svet smo imeli prisotni
Nazadnje spremenil Mitja P, dne Sr Maj 04, 2011 19:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: miranK in 7 gostov