smo na dopustu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
BIOGRAD
Evo Gregor če te najdem pri tvoji Bavariji bom dal pa jaz za pivo,ker te nikoli ne srečam dol.
Evo 00 noč
Zjutraj odrinem proti Zadru, natančneje Bibinje, kot sem že malo višje omenil, če se bo kdo zadrževal na tem koncu, je dobrodošel.zastavica bo na plovilu, potikali pa se bomo po bližnjih in daljnih otokih, predvideno imamo vsaj do Oliba. Rabuni, midva se pa bova itak dobila dol 
Ure dnevi leta tečejo....
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Včeraj sem srečal v zalivu Sv. Križ našega člana Glens-a... če ne bi imel zastavice... se ne bi poznala...
Še dva tedna pa grem tudi jaz..... uffff komaj čakam.... dooooooolg dopust
))
LP

Še dva tedna pa grem tudi jaz..... uffff komaj čakam.... dooooooolg dopust
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
LIPNIK napisal/-a:evo 3 puntarske noči v Punatu smo admin,sundancer in jaz,komaj preživeli,zdaj bomo počivali do srede,potem pa krenemo proti jugu,ko se bo vreme umirilo.
uživajte
samo da ste preživeli..... no ja, pa mal južno se res spustite.... da ne bote najboljši gostje na svojem privezu....
Pa mirno morje!
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
Hahaha, kljub 3 popolnoma neprespanim nočem sem v soboto po kičastem morju z dvema kolegicama uspel priti do Kruščice na Cresu... Nepozabno, pa ne zaradi punc, da ne bo kdo narobe razumel...
Mimogrede sem videl našega Lipnika kako je šibal mimo Krušije na Plavniku v eno naprej, ki je za njega itak Krušija...
Tako da, smo uspeli izpluti...
V nedeljo pa smo se popoldne našli za Sv. Mikulu za Košljunom. U ta pa je bila dolga, vsi smo prepluli ene 0,2 milje... Bili pa smo tam jaz, Lipnik, Sundancer in naš nesojeni Danilo, ki je bil že na enem srečanju, na dveh rutah, pa še vedno ni naš uradni član... Pri tem se spomnim na mojega kolega, ki ima Hrvaško in Švicarsko državljanstvo, pa ga potem zezamo nekako takole: "Imaš dvije domovnice i putovnice a još uvijek nisi u Europi!"...
Janadino, glede Raba pa je tako, da sem tema istima dvema kolegicama obljubil San Marino, verjetno že ta vikend...
Enemu drugemu paketu kolegic s Punta (menda jih bo šlo 6, vse so fraj...), pa sem obljubil Zrče oziroma Novaljo... Madonca, do Paga ziher pridem po tej predpostavki...
Mimogrede sem videl našega Lipnika kako je šibal mimo Krušije na Plavniku v eno naprej, ki je za njega itak Krušija...
Tako da, smo uspeli izpluti...
V nedeljo pa smo se popoldne našli za Sv. Mikulu za Košljunom. U ta pa je bila dolga, vsi smo prepluli ene 0,2 milje... Bili pa smo tam jaz, Lipnik, Sundancer in naš nesojeni Danilo, ki je bil že na enem srečanju, na dveh rutah, pa še vedno ni naš uradni član... Pri tem se spomnim na mojega kolega, ki ima Hrvaško in Švicarsko državljanstvo, pa ga potem zezamo nekako takole: "Imaš dvije domovnice i putovnice a još uvijek nisi u Europi!"...
Janadino, glede Raba pa je tako, da sem tema istima dvema kolegicama obljubil San Marino, verjetno že ta vikend...
Enemu drugemu paketu kolegic s Punta (menda jih bo šlo 6, vse so fraj...), pa sem obljubil Zrče oziroma Novaljo... Madonca, do Paga ziher pridem po tej predpostavki...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti