Makro lokacija 5. rute Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
potepin
- Poročnik korvete
- Kraj: Ljubljana....Krk...Malinska
- Kontakt:
polanc...ko si že omenil kalodont...sem razmišljal, mogoče bi bilo dobro se dogovorit za eno vrsto kalodonta, da ne bo kasnejših problemov z zobmi...
in na netu sem zasledil, da stomatološka sekcija za masovno uporabo priporoča Jagerdentamed pasto
mogoče še kdo pozna katero boljšo...?
zgolj v vednost in ravnanje
lp...potepin
in na netu sem zasledil, da stomatološka sekcija za masovno uporabo priporoča Jagerdentamed pasto
mogoče še kdo pozna katero boljšo...?
zgolj v vednost in ravnanje
lp...potepin
kr en napisal/-a:potepin napisal/-a:Pozdravljeni!
Mene pa zanima, če se lahko pridružim kateri barčici, ki prihaja iz severa... 21 ali 22.6. namreč jaz štartam iz Pule- Bunarina in plujem z 6-8 vozli...(ADRIA 790 )
Lp...Potepin
Po moje ne boš imel težav najti partije. Precej jih gre takrat mimo, večina je sicet hitrejših, a vendar. Če bo Kvarner miren gremo lahko skupaj 7 vozlov, v nasprotnem primeru moram vsaj 15, da me ne valja.
Do takrat se še zmenimo. Glavno, da si se odločil za pot.
Kvarner in ravnina... Mmmmmmmm, k bi vsaj enkrat to doživel...Pol grem pa tud jst lahko 7 vozlov. Le ne vem, kako se bom po vseh tistih urah skupaj z mornarjem sploh lahko še sidral...
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
tomaz_slo napisal/-a:Zaenkrat kaže na 83 udeleženih plovil.Če bo takšna cifra, bo karavana do prve konobe zgledala kot izkrcanje na Normandijo.
Ne, to kaže skupno število glasov po anketi... ne bit kot naša vlada in cajtnge, ki prvi podatek povazmejo in ga potem naprej trobijo...
Nas pride 6 na enem splavu in to sami taki, ki smo bili v normandiji!
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Re: Makro lokacija 5. rute Morjeplovec.net
admin napisal/-a:P.S.: Glasujte pa prosim tisti, ki imate namen priti na ruto, ne kar vsi povprek... Kakršnikoli komentarji bodo tudi dobrodošli!
DR.E, če bodo vsi tako resni kot si ti, potem bo 83 plovil. Glej, da res prideš.
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Re: Makro lokacija 5. rute Morjeplovec.net
tomaz_slo napisal/-a:admin napisal/-a:P.S.: Glasujte pa prosim tisti, ki imate namen priti na ruto, ne kar vsi povprek... Kakršnikoli komentarji bodo tudi dobrodošli!
DR.E, če bodo vsi tako resni kot si ti, potem bo 83 plovil. Glej, da res prideš.
Saj če si me želiš videt se lahko zmeniva kako drugače...sicer pa pisanje ni enako glasovanju v anketi....
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
Kaj boš pa reku, čakamo, če bo morje sploh plovno, če ne rabimo nekoga, da bo led lomil
okoli 25.7.2013 moraš biti nekje okoli Lošinja in čakat "norce"
Če greš pa iz Istre, bo pa zbor nekje pri Kamenjaku, edino če bo slabo vreme, potem bodo itak spet vsi čez pobegnili, da jih tistih malo vala ne zagunca...
okoli 25.7.2013 moraš biti nekje okoli Lošinja in čakat "norce"
Če greš pa iz Istre, bo pa zbor nekje pri Kamenjaku, edino če bo slabo vreme, potem bodo itak spet vsi čez pobegnili, da jih tistih malo vala ne zagunca...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov