7. ruta Morjeplovec.net
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Koliko pa je placa povsem v notranjosti Brguljskega zaliva na Molatu. Se pravi še naprej od otočka in koncesijskega področja povsem na koncu zaliva. Nikoli ne rinem v notranjost, zato ne vem kako izgleda. Koliko je placa, kakšno je dno in koliko plovil je možno vezati?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Koliko pa je placa povsem v notranjosti Brguljskega zaliva na Molatu. Se pravi še naprej od otočka in koncesijskega področja povsem na koncu zaliva. Nikoli ne rinem v notranjost, zato ne vem kako izgleda. Koliko je placa, kakšno je dno in koliko plovil je možno vezati?
Res smo se že menili o varianti, da napravimo tabor nekje nižje in od tam delamo dnevne izlete po zalivih in na kopno.
Verjetno bi se marsikateri nižjestacionirani morjeplovec udeležil srečanja.
Ideja sploh ni slaba.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
kr en napisal/-a:Koliko pa je placa povsem v notranjosti Brguljskega zaliva na Molatu. Se pravi še naprej od otočka in koncesijskega področja povsem na koncu zaliva. Nikoli ne rinem v notranjost, zato ne vem kako izgleda. Koliko je placa, kakšno je dno in koliko plovil je možno vezati?
Tam je placa morje, dno peščeno, sam jugo ne sme bit, takrat si varen le takoj za otočkom, tam pa so boje in koncesija.
https://medisken.si
Zame je top lokacija za dvodnevni tabor (če ni burje) Slatinica na Olibu.
Gregor pozna Ivana (koncesionarja) in po moje bi se lahko zmenili za rezervacijo celotnega zaliva. Plaža je peščena in idealna za otroke in tastare. Na plaži je en mali bifejček, predvsem pa je dobro, ker ni nobenih hiš. Tako tudi zvečer z glasbo ne bi motili nikogar.
V razmislek.
Sicer pa je podobnih zalivčkov v tem koncu kar nekaj (Papranica na Silbi, Paržine na Iloviku, Luka Jazi - Molat, ...)
PREDLOGI

Gregor pozna Ivana (koncesionarja) in po moje bi se lahko zmenili za rezervacijo celotnega zaliva. Plaža je peščena in idealna za otroke in tastare. Na plaži je en mali bifejček, predvsem pa je dobro, ker ni nobenih hiš. Tako tudi zvečer z glasbo ne bi motili nikogar.
V razmislek.
Sicer pa je podobnih zalivčkov v tem koncu kar nekaj (Papranica na Silbi, Paržine na Iloviku, Luka Jazi - Molat, ...)
PREDLOGI
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost