Morje 1.Maj

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » To Maj 03, 2011 21:21

Hudiča... kdo je pa slikal??? Pomoje niso vse slike za v javnost... :)

p.s.: vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna :wink:
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Maj 03, 2011 21:29

Wauuuuu, dober ste ga trgali..... samo dva zaliva proč od mene......

:wink:
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Maj 03, 2011 22:29

No, da se pohvalim! :D
Na velikonočni ponedeljek se je začelo "velo delo", ki je vklučevalo od manjšega servisa, poliranja, antifoulinga, antifoulinga noge, novih cinkov in nekaj dodelave na štromu... V soboto sredi dneva sem bil fertik, ga zvečel POŠTENO zažural, v nedeljo počival in v ponedeljek, ko so naši južni sosedi zopet postali deloven narod barko spustil v morje... :D Sledilo je kopanje v ledeno mrzlem morju (15,8 stopinj C), ki je trajalo celo uro, da sem uredil verige, muringe... Brez skrbi, imam novi neopren. :D :D :D Popoldan smo s kolegi naredili še testno plovbo iz Punta do Plavnika, popili pivo, od tam še do poznanega Sv. Juraja, popili drugo pivo in nazaj v Punat. Juhu, sezona se je tudi meni začela! :D
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Maj 03, 2011 22:41

Ja priden.....

:lol: :lol: :lol: :lol:

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"

...........................................................(J.H.)
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Maj 04, 2011 08:05

V teh petih dneh se sta se našla samo dva dneva, ko so bili normalni pogoji za vožnjo. Se mi zdi da sem spet samo na izlet peljal čoln.
Slika

Najmlajši so zgledali kot eskimi.

Slika

No, gre pa zaenkrat vse, tak da čakam naslednjo ruto v nizkem štartu.
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Maj 04, 2011 13:24

Zgleda da se tista na premcu bolj kislo drži... tako kot moja, ko sem jo še s takšno gumico okoli prevažal :wink:
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Sr Maj 04, 2011 14:43

Če verjameš ali ne, so vsi štirje bili tak tečni, da se nimo več vozili, (vreme nam ni preveč služilo) da sem že znorel enega hipa. Mislim, oz. vem :lol: da so še bolj nori na čolne kot jaz, še posebaj moja. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Maj 04, 2011 15:06

Potem pa OK... imaš srečo... za morjeplovca ni hujšega kot posadka ki trpi na čolnu in komaj čaka, da se bo pobrala z njega :evil:
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Sr Maj 04, 2011 15:27

janadino napisal/-a:Če verjameš ali ne, so vsi štirje bili tak tečni, da se nimo več vozili, (vreme nam ni preveč služilo) da sem že znorel enega hipa. Mislim, oz. vem :lol: da so še bolj nori na čolne kot jaz, še posebaj moja. :lol:

Ja, lep občutek če je v družini na tvojo "igračo" nekdo bolj "nor" kot ti sam. Tudi sam imam tak slučaj. Se pa zanos "razblini" ko je potrebno čoln drgniti...
BlueSky
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Sr Maj 04, 2011 16:44

bluesky napisal/-a:
janadino napisal/-a:Če verjameš ali ne, so vsi štirje bili tak tečni, da se nimo več vozili, (vreme nam ni preveč služilo) da sem že znorel enega hipa. Mislim, oz. vem :lol: da so še bolj nori na čolne kot jaz, še posebaj moja. :lol:

Ja, lep občutek če je v družini na tvojo "igračo" nekdo bolj "nor" kot ti sam. Tudi sam imam tak slučaj. Se pa zanos "razblini" ko je potrebno čoln drgniti...

46.000 podpisov pod zadnji stavek! mater jim leno(bi rekel Tex) :)
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Maj 04, 2011 17:17

Pri meni je pa ravno obratno... mlajši sin je izredno priden in picajzlast kar se tiče čistoče barke in jo nonstop drgne, brez da bi mu kdo sploh kaj rekel... zadnjič nam še pri kosilu ni dal miru z ribanjem in špricanjem barke (in nas), tako da sem mu moral rečt, naj že malo ustavi konje :D
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Sr Maj 04, 2011 17:56

Uh, imeti kombinacijo obeh zraven polnega hladilnika prijetno hladnega hmeljevega soka: dream team !!
BlueSky
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Sr Maj 04, 2011 21:02

brane40 napisal/-a:Pri meni je pa ravno obratno... mlajši sin je izredno priden in picajzlast kar se tiče čistoče barke in jo nonstop drgne, brez da bi mu kdo sploh kaj rekel... zadnjič nam še pri kosilu ni dal miru z ribanjem in špricanjem barke (in nas), tako da sem mu moral rečt, naj že malo ustavi konje :D

Naslednjič ga pošlji k meni na sosednji pomol C15. Ne more falit. Če me ne bo lahko sam začne. Pribor ga bo čakal v kokpitu :wink:
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Maj 04, 2011 21:12

Ni problema Edo... zdrgnil ti jo bo tako, da je ne boš več prepoznal, ko se vrneš :wink: ... če mu boš pustil še €€€ zraven pribora, bo pa še združil prijetno s koristnim... jaz sem mu že itak predlagal, naj si za počitniško delo omisli pranje bark v naši marini.
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Sr Maj 04, 2011 21:32

brane40 napisal/-a:... jaz sem mu že itak predlagal, naj si za počitniško delo omisli pranje bark v naši marini.

Pametno, pamentno....zgodaj je treba začet. Jaz sem tudi svoji punci predlagal nekaj podobnega. Bom povprašal v marini ali potrebujejo kakšne nadobudne mladiče za pomoč v marini.
Living well is the best revenge

https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov