p.s.: vsaka podobnost z resničnimi osebami je zgolj naključna
Morje 1.Maj
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
No, da se pohvalim!
Na velikonočni ponedeljek se je začelo "velo delo", ki je vklučevalo od manjšega servisa, poliranja, antifoulinga, antifoulinga noge, novih cinkov in nekaj dodelave na štromu... V soboto sredi dneva sem bil fertik, ga zvečel POŠTENO zažural, v nedeljo počival in v ponedeljek, ko so naši južni sosedi zopet postali deloven narod barko spustil v morje...
Sledilo je kopanje v ledeno mrzlem morju (15,8 stopinj C), ki je trajalo celo uro, da sem uredil verige, muringe... Brez skrbi, imam novi neopren.
Popoldan smo s kolegi naredili še testno plovbo iz Punta do Plavnika, popili pivo, od tam še do poznanega Sv. Juraja, popili drugo pivo in nazaj v Punat. Juhu, sezona se je tudi meni začela! 
Na velikonočni ponedeljek se je začelo "velo delo", ki je vklučevalo od manjšega servisa, poliranja, antifoulinga, antifoulinga noge, novih cinkov in nekaj dodelave na štromu... V soboto sredi dneva sem bil fertik, ga zvečel POŠTENO zažural, v nedeljo počival in v ponedeljek, ko so naši južni sosedi zopet postali deloven narod barko spustil v morje...
- bluesky
- Viceadmiral
- Kraj: Ljubljana Šentvid
- Kontakt:
janadino napisal/-a:Če verjameš ali ne, so vsi štirje bili tak tečni, da se nimo več vozili, (vreme nam ni preveč služilo) da sem že znorel enega hipa. Mislim, oz. vemda so še bolj nori na čolne kot jaz, še posebaj moja.
Ja, lep občutek če je v družini na tvojo "igračo" nekdo bolj "nor" kot ti sam. Tudi sam imam tak slučaj. Se pa zanos "razblini" ko je potrebno čoln drgniti...
BlueSky
bluesky napisal/-a:janadino napisal/-a:Če verjameš ali ne, so vsi štirje bili tak tečni, da se nimo več vozili, (vreme nam ni preveč služilo) da sem že znorel enega hipa. Mislim, oz. vemda so še bolj nori na čolne kot jaz, še posebaj moja.
Ja, lep občutek če je v družini na tvojo "igračo" nekdo bolj "nor" kot ti sam. Tudi sam imam tak slučaj. Se pa zanos "razblini" ko je potrebno čoln drgniti...
46.000 podpisov pod zadnji stavek! mater jim leno(bi rekel Tex)
brane40 napisal/-a:Pri meni je pa ravno obratno... mlajši sin je izredno priden in picajzlast kar se tiče čistoče barke in jo nonstop drgne, brez da bi mu kdo sploh kaj rekel... zadnjič nam še pri kosilu ni dal miru z ribanjem in špricanjem barke (in nas), tako da sem mu moral rečt, naj že malo ustavi konje
Naslednjič ga pošlji k meni na sosednji pomol C15. Ne more falit. Če me ne bo lahko sam začne. Pribor ga bo čakal v kokpitu
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov