Palagruža 2015
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
A bo šel kdo zraven??? Mal smo se oddaljili kajti na začetku je bilo neki navdušenja.Gružica je vseen en tak jadralski dosežek,al ni?
Padla je tud ideja od prijatlce da bi najeli barko in se z njo podali na Palagružo.Kaj mislite o tem.Jaz sicer grem s svojo ,gonim pa temo mal naprej tud v smeri rentanja...Eni trije štirje bi bli kr ok,pa cena je pol bolj sprejemljiva.Sedaj bi jo za kazga jurja dobili.Cliper bi gotov odvezal svojo lepotico če se najdete in boste imeli fajn barko z zelo izkušenim skiperjem...Čes je taprav...
Padla je tud ideja od prijatlce da bi najeli barko in se z njo podali na Palagružo.Kaj mislite o tem.Jaz sicer grem s svojo ,gonim pa temo mal naprej tud v smeri rentanja...Eni trije štirje bi bli kr ok,pa cena je pol bolj sprejemljiva.Sedaj bi jo za kazga jurja dobili.Cliper bi gotov odvezal svojo lepotico če se najdete in boste imeli fajn barko z zelo izkušenim skiperjem...Čes je taprav...
Jaz bi šel s svojo barko samo do 3. oktobra imam cel kup službenih in zasebnih obveznosti. Če sem prav razumel greste že ta mesec.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Ja Edo zarad svetlejše lune bi šli 26 septembra.A lahk kaj preložiš in sčaraš ta teden po 26tem fraj.Seveda bo vse podrejeno vremenu.Tko bi se ti narisal v petek zvečer v Umag da skup v soboto štartamo ali pa te v soboto v Umagu počakamo,ali pa mi že mal prej odplujemo.Tvoja barka je hitrejša in nas uloviš.Morda se še Jožko pridruži.Marči bi znal tud iz Medulina priplut..
No Joškotu se kaže tako, da vas verjetno ne bom čakal do 26., ker bi me za nazaj priganjal čas. Tega pa ne maram, kot sem že malo prej napisal!
Če bo pravo vreme in se stvari poklopijo, naj bi krenil na plovbo okoli 18. septembra, morda kakšen dan prej ali kasneje. Sicer moram na barki še par stvari postoriti, ni pa hudo nujno, ker je v kar dobrem stanju.
Osti jarej!
Če bo pravo vreme in se stvari poklopijo, naj bi krenil na plovbo okoli 18. septembra, morda kakšen dan prej ali kasneje. Sicer moram na barki še par stvari postoriti, ni pa hudo nujno, ker je v kar dobrem stanju.
Osti jarej!
polanc napisal/-a:Ja Edo zarad svetlejše lune bi šli 26 septembra.A lahk kaj preložiš in sčaraš ta teden po 26tem fraj.Seveda bo vse podrejeno vremenu.Tko bi se ti narisal v petek zvečer v Umag da skup v soboto štartamo ali pa te v soboto v Umagu počakamo,ali pa mi že mal prej odplujemo.Tvoja barka je hitrejša in nas uloviš.Morda se še Jožko pridruži.Marči bi znal tud iz Medulina priplut..
Iz tega se da razbrati, da počasi nastaja nova, povsem jadralska "Ruta jadralcev"
Kar pa sploh ni tako slaba ideja!
Jes to dejmo neki tazga nardit,Buđesova Ninika bi tud šla zravn pa še ni napisala,Clipper, ti bi gotov tud mal odvezu tvojo raketo...Tomkija je na začetku tud vleklo.
Omahnov Simon neki po regatah dirka in evo prilke da mal našpič svojo.Pa kazga ki se bol na hlape voz bi blo tud lepo s seboj pelat bo vidu kak je postran hodet pa kok je fajn ko veeelik bencinskih obplujemo...
Če bo pa na gružici mirn pa lahko en simbolični kostanjev piknik nardimo tko na hiiiiter,pol pa gas v varna zavetja otokov.
Omahnov Simon neki po regatah dirka in evo prilke da mal našpič svojo.Pa kazga ki se bol na hlape voz bi blo tud lepo s seboj pelat bo vidu kak je postran hodet pa kok je fajn ko veeelik bencinskih obplujemo...
Če bo pa na gružici mirn pa lahko en simbolični kostanjev piknik nardimo tko na hiiiiter,pol pa gas v varna zavetja otokov.
Zlatko,mal se skorigirimo pa da spijemo eno skup.Mi ,če bo ok vreme,da to vedno ne ponavljam,bomo 26tega pičli iz Umaga in če se nam ne bo dremal že morda v petek ponoč.Bomo se trudli biti hitri ne vem pa če bomo šli direkt al vseen mal bliži obale do Šolte in pol na odprto.Pa kaka barka se morda pridruži.
-
Bouges Nina
- Admiral
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
@polanc
- Jaz še vedno ne vem, če bom tedaj lahko.
Če bom lahko, bi pa šel z veseljem zraven s kom, ki bi mu prišel prav kdo, ki na jadrnici dobro prenaša mraz in tudi razmeroma dobro vidi v mraku
Je pa tako, da ne glede na to, da precejkrat kaj napišem, včasih več dni ne uspem priti na comp z internetom in potem pač nekaj dni ni odgovora.
Enako velja, dokler še nimam kaj napisati - in šele od ponedeljka lahko rečem, da je ta konec tedna ža zaseden (na dveh koncih bi bilo treba da bi bil), od včeraj pa, da je že tudi naslednji.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti