Palagruža 2015

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

polanc
Admiral
Kraj: sevnica

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 08, 2015 18:27

A bo šel kdo zraven??? Mal smo se oddaljili kajti na začetku je bilo neki navdušenja.Gružica je vseen en tak jadralski dosežek,al ni?
Padla je tud ideja od prijatlce da bi najeli barko in se z njo podali na Palagružo.Kaj mislite o tem.Jaz sicer grem s svojo ,gonim pa temo mal naprej tud v smeri rentanja...Eni trije štirje bi bli kr ok,pa cena je pol bolj sprejemljiva.Sedaj bi jo za kazga jurja dobili.Cliper bi gotov odvezal svojo lepotico če se najdete in boste imeli fajn barko z zelo izkušenim skiperjem...Čes je taprav...
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » To Sep 08, 2015 18:32

Jaz bi šel s svojo barko samo do 3. oktobra imam cel kup službenih in zasebnih obveznosti. Če sem prav razumel greste že ta mesec.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » To Sep 08, 2015 18:48

Ja Edo zarad svetlejše lune bi šli 26 septembra.A lahk kaj preložiš in sčaraš ta teden po 26tem fraj.Seveda bo vse podrejeno vremenu.Tko bi se ti narisal v petek zvečer v Umag da skup v soboto štartamo ali pa te v soboto v Umagu počakamo,ali pa mi že mal prej odplujemo.Tvoja barka je hitrejša in nas uloviš.Morda se še Jožko pridruži.Marči bi znal tud iz Medulina priplut..
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » To Sep 08, 2015 23:01

Od 25. do 30.9 sem v Pragi. Zadevo žal ne morem prestavit. Tak je to :cry:
Living well is the best revenge

https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » To Sep 08, 2015 23:02

No Joškotu se kaže tako, da vas verjetno ne bom čakal do 26., ker bi me za nazaj priganjal čas. Tega pa ne maram, kot sem že malo prej napisal!

Če bo pravo vreme in se stvari poklopijo, naj bi krenil na plovbo okoli 18. septembra, morda kakšen dan prej ali kasneje. Sicer moram na barki še par stvari postoriti, ni pa hudo nujno, ker je v kar dobrem stanju.

Osti jarej!
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Sr Sep 09, 2015 07:08

Jaz se pridružujem, lahko vzamem koga zraven ampak 18.9 mi je prehitro!!!
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Sep 09, 2015 09:21

DR.E napisal/-a:Jaz se pridružujem, lahko vzamem koga zraven ampak 18.9 mi je prehitro!!!

S polancom krenemo na palagružo 26ega :) ali pa morda dan prej.
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Sr Sep 09, 2015 10:27

polanc napisal/-a:Ja Edo zarad svetlejše lune bi šli 26 septembra.A lahk kaj preložiš in sčaraš ta teden po 26tem fraj.Seveda bo vse podrejeno vremenu.Tko bi se ti narisal v petek zvečer v Umag da skup v soboto štartamo ali pa te v soboto v Umagu počakamo,ali pa mi že mal prej odplujemo.Tvoja barka je hitrejša in nas uloviš.Morda se še Jožko pridruži.Marči bi znal tud iz Medulina priplut..

Iz tega se da razbrati, da počasi nastaja nova, povsem jadralska "Ruta jadralcev"

Kar pa sploh ni tako slaba ideja!
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Sep 09, 2015 18:25

Jes to dejmo neki tazga nardit,Buđesova Ninika bi tud šla zravn pa še ni napisala,Clipper, ti bi gotov tud mal odvezu tvojo raketo...Tomkija je na začetku tud vleklo.
Omahnov Simon neki po regatah dirka in evo prilke da mal našpič svojo.Pa kazga ki se bol na hlape voz bi blo tud lepo s seboj pelat bo vidu kak je postran hodet pa kok je fajn ko veeelik bencinskih obplujemo...
Če bo pa na gružici mirn pa lahko en simbolični kostanjev piknik nardimo tko na hiiiiter,pol pa gas v varna zavetja otokov.
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Sr Sep 09, 2015 19:13

Jaz se konec drugega tedna spet odpravljam na vodo. Iz srednje Dalmacije proti jugu, računam, da ne bo več gužve. Če bo vreme stabilno, sem tudi računal odveslat do Palagruže. Če boste takrat kje v bližini, se priključim konvoju.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Sr Sep 09, 2015 19:25

zlatko83 napisal/-a:računam, da ne bo več gužve.

Ma kakšna gužva... še dolgčas ti bo :wink: . Na Lošinju je še nekaj folka, Ist je pa že mesto duhov. Skoraj vse oštarije (razen Lako čemo) so zaprte. Dolgcajt.
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Sep 09, 2015 19:37

Zlatko,mal se skorigirimo pa da spijemo eno skup.Mi ,če bo ok vreme,da to vedno ne ponavljam,bomo 26tega pičli iz Umaga in če se nam ne bo dremal že morda v petek ponoč.Bomo se trudli biti hitri ne vem pa če bomo šli direkt al vseen mal bliži obale do Šolte in pol na odprto.Pa kaka barka se morda pridruži.
Bouges Nina
Admiral

OdgovorNapisal/-a Bouges Nina » Sr Sep 09, 2015 19:43

Ja, Ninika sanja...
Ninika bi šla.
PRIZNAM, PRIZNAM, PRIZNAM, :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
polanc
Admiral

OdgovorNapisal/-a polanc » Sr Sep 09, 2015 19:48

Neč priznavat,PAKIRAT začni,4 vozle gre blazina pa bana iz kopalnice pr dost vetra,tko da mamo vsi dobre barke za pametn se tja pelat
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Sep 11, 2015 08:41

@polanc
    Jaz še vedno ne vem, če bom tedaj lahko.

Če bom lahko, bi pa šel z veseljem zraven s kom, ki bi mu prišel prav kdo, ki na jadrnici dobro prenaša mraz in tudi razmeroma dobro vidi v mraku :wink: .

Je pa tako, da ne glede na to, da precejkrat kaj napišem, včasih več dni ne uspem priti na comp z internetom in potem pač nekaj dni ni odgovora.

Enako velja, dokler še nimam kaj napisati - in šele od ponedeljka lahko rečem, da je ta konec tedna ža zaseden (na dveh koncih bi bilo treba da bi bil), od včeraj pa, da je že tudi naslednji.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti