Morje 1.Maj
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
brane40 napisal/-a:EDO napisal/-a:Jaz sem tudi svoji punci predlagal nekaj podobnega.
Potem pa najbolje, da kar združita moči in začneta s poslom Pranje bark d.o.o.Glede na to, kako umazane so nekatere barke v naši marini, jima dela ne bo zmanjkalo.
Glede na to, kako so pa nekateri lastniki škrti, pa mislim ,da tudi plače ne bosta videla, oz bosta delal v minus...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Večina bo itak jamrala Tex
... ampak za tamalega bi bilo dosti že, če bi za vikend opral eno ali dve barki in zaslužil nekaj dodatne žepnine... definitivno pa s tem ne bi obogatel... itak to ne bi delal zaradi denarja, ampak zato ker ga neizmerno veseli in zanima vse kar je kakorkoli povezano z barkami... pomoje pozna na pamet skoraj vse barke v marini Portorož.
Se z vsem strinjam z teboj, hotel sem le napisati dejstvo, ki se dogaja v marinah, pa ne le v Portoroški...tudi pri nas...
Z tem mislim ,da so nekateri čisto preveč škrti...
Pri nas švaba ki si lasti Princess 55 že leto dni jamra kako je bil drak izpušni kolektor, ki ga je moral zamenjati... 3000eu, joj bogi revež na plovilu za pol miljo...
Z tem mislim ,da so nekateri čisto preveč škrti...
Pri nas švaba ki si lasti Princess 55 že leto dni jamra kako je bil drak izpušni kolektor, ki ga je moral zamenjati... 3000eu, joj bogi revež na plovilu za pol miljo...

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov