Novo leto 2013
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
al
Novo leto 2013
Ja, ja... Saj vem, da je še poletje ampak meni tako čas leti...
No, nima veze.
Skratka lani smo tri jadrnice kruzale deset dni med Krkom, Cresom in Rabom, kjer smo praznovali novo leto. Ni bilo nič posebnega. Na Rabu, mislim.
Letos sicer ne vem kam me odnese a vseeno malo razmišljam, da skočim na barko v tem času.
Mogoče bi bilo za zmet se na, recimo Olibu, in se parkiramo na pomol pa še pokličemo, no kako mu je že ime..., k ma kafič tam...
Ma kaj vem... Razmišljam.
Lepo prosim, nič ne organiziram ali kaj takega. Samo sprašujem...
No, nima veze.
Skratka lani smo tri jadrnice kruzale deset dni med Krkom, Cresom in Rabom, kjer smo praznovali novo leto. Ni bilo nič posebnega. Na Rabu, mislim.
Letos sicer ne vem kam me odnese a vseeno malo razmišljam, da skočim na barko v tem času.
Mogoče bi bilo za zmet se na, recimo Olibu, in se parkiramo na pomol pa še pokličemo, no kako mu je že ime..., k ma kafič tam...
Ma kaj vem... Razmišljam.
Lepo prosim, nič ne organiziram ali kaj takega. Samo sprašujem...
-
al
acvnuk napisal/-a:Kakšno bo pa letos vreme za novo leto?
Ja to sem pa ravno gledal. Pravijo da bo 31.12. zjutraj še rahla burja, potem se bo pa umirilo. Delno oblačno bo zjutraj 1. januarja.
Potem pa 2. januarja potegne jugo, kar bo super za vračanje na sever.
Napovedanih je okoli 7 stopinj čez dan in okoli 1 ponoči.
-
al
-
al
- od kapitana zena
- Admiral
Al, lepo te prosim, ne tako hitro!!! Midva sva šele na 2/3 načrtovane poletne poti. Božansko toplo je, voda 25, vetra žal malo premalo (ga bo, seveda drugič, toliko več!). Kdo ve, kaj naju čez kak mesec, čaka po Jadranu navzgor? Cap. Morgan ima na Saint freres en cel gavon rezerviran! Upam, da povezava:"Halo Bing, kako brat?" še deluje.. hihihi.
-
al
od kapitana žena napisal/-a:Al, lepo te prosim, ne tako hitro!!! Midva sva šele na 2/3 načrtovane poletne poti. Božansko toplo je, voda 25, vetra žal malo premalo (ga bo, seveda drugič, toliko več!). Kdo ve, kaj naju čez kak mesec, čaka po Jadranu navzgor? Cap. Morgan ima na Saint freres en cel gavon rezerviran! Upam, da povezava:"Halo Bing, kako brat?" še deluje.. hihihi.
Vidva sta lahko šele na 2/3 a tuki bo vsak čas začel snežit:)
Jaz grem danes v BTC po novoletna darila, da ne bo gužve:)
Captain Morgans je pa tabu tema tam nekje južno od 41. vzporednika
-
al
- od kapitana zena
- Admiral
-
al
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti