ladijski dnevnik
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
ladijski dnevnik
ali si kdo piše takole dnevnik ko pluje
http://www.kosi.si/dnevnik/logbook.php?date2=2011-07-08
http://www.kosi.si/dnevnik/logbook.php?date2=2011-07-08
-
al
Dnevnik pišem, ali piševa redno, že 20 let. Ne sicer v neko namensko predlogo, ampak v čisto navaden blok. Zajema pa dnevne podatke: čas pričetka in konca dnevne rute, vremenski pogoji, hitrosti plovbe, katera jadra so bila uporabljena, razne zanimivosti, srečanja, vzdušje... Skratka je tudi zanimivo zimsko branje za obujanje spominov.
Jadranje je odklop
al napisal/-a:evovii napisal/-a:Jaz si dodatne opombe (brez datumov) za posamezne kraje vpisujem kar direktno v 808 pristanov in zalivov. Drugače pa imam ladijski dnevnik pa moja vsake toliko časa kaj napiše vanj. V glavnem na glavnem dopustu al pa če se res zgodi kaj zanimivega)
enako...
ko sem videl tole sem najprej pomislil da je to napisal naš član al in opažam da nisem dosti falil
-
al
pale napisal/-a:al napisal/-a:evovii napisal/-a:Jaz si dodatne opombe (brez datumov) za posamezne kraje vpisujem kar direktno v 808 pristanov in zalivov. Drugače pa imam ladijski dnevnik pa moja vsake toliko časa kaj napiše vanj. V glavnem na glavnem dopustu al pa če se res zgodi kaj zanimivega)
enako...
ko sem videl tole sem najprej pomislil da je to napisal naš član al in opažam da nisem dosti falil
Ne štekam
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Pri meni ga piše žena in to za vsak preživetii dan na barki (neglede na to ali smo na sidru ali plujemo ali smo v marini). Če sem sam se moram pa potruditi jaz. Nujna vsebina je vremenska napoved, zunanja temperatura in temperaturja morja. Je zanimivo pogledati za leta ali več nazaj kakšno je bilo vreme v enakem odobju.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Takle dnevnik zna bit problem! Kam "poknižit" ure motorja, ki si jih pokuru z lubico na barki?
Ajde jadralci še nekako, ker teh ur ni veliko, čeprav z lubico na barki se verjetno tud manj rjuhe nateguje in več kaj drugega...
Kam pa naj to motornjakarji "poknjižimo"?
Malo heca, pa malo resnice pri nekaterih.

Ajde jadralci še nekako, ker teh ur ni veliko, čeprav z lubico na barki se verjetno tud manj rjuhe nateguje in več kaj drugega...
Kam pa naj to motornjakarji "poknjižimo"?
Malo heca, pa malo resnice pri nekaterih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti