Dalmacija 2012
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Dalmacija 2012
Pozdravljeni morjeplovci.
Z mojo drago sva se lansko leto odpravla na en mal dalši izlet po Dalmaciji.
Dolgo sem rabil ,da sem ustvaril filemček ,ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Upam da vse pove.
Ave
http://www.youtube.com/watch?v=eBOS3Eu2ah8
Z mojo drago sva se lansko leto odpravla na en mal dalši izlet po Dalmaciji.
Dolgo sem rabil ,da sem ustvaril filemček ,ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Upam da vse pove.
Ave
http://www.youtube.com/watch?v=eBOS3Eu2ah8
-
al
Po dolgem času spet mal pregledal slike, pa sm reku da bi blo fino nekaj iz tega narest.
Idejo za tak dopust sem dobil prav od vas ,ki pišete na forum.
V službi sem si izboril tri tedne dopusta. Moji sem povedal kakšen imam načrt in da gre lahko seveda zraven - politično sem jo,...
Prvotno sem imel v načrtu da greva iz Medulina čez kvarner, vendar se za to nisem odločil iz dveh razlogov.
1.ker nisem vedel kakšno bo vreme čez tri tedne ko ga bova prečkala.
2.ker smo pred leti tu izgubili Matjaža in Andreja (ave)
No zato sem se odločil za meni domači Pag.
21.7. V soboto sva z avtom prispela na Pag. V Novalji uredil plovno dovoljenje. Napoved je bila slaba. Na www.yr.no so bile tri puščice za burjo. V napoved sem šel preveč optimistično. Prvo noč sva prespala na plaži *šumica* blizu Metajne. Bila sva v zavetju pred burjo, ki se je ponoči samo še okrepila. Na Pagu sva ostala do 26.7.
Pot sva nadeljevala proti severu,mimo Raba na Krk. V Stari Baški sva obiskala sestrično in pri njej prenočila.
Drugi dan sva krenila proti Lošinju in tam ostala dva dni.
Moja mi pove kako ji je tu všeč in zakaj nebi kar tu preživela dopust.
JA SEVEDA
Pot sva nadeljevala mimo Ilovika, Silbe Ista ,.. do Male Rave kjer smo se dobili z kolegi. Naslednja dva dni smo potovali skupaj. Naju sta odložila na Hvaru in nadeljevala pot v Grčijo.
Južno od mesta sva kampirala v kraju Milna. Za sosede sva imela zagrebčane, ma ne da bi govoru.
Po nekaj dneh uživanja na Hvaru sva se odločila obiskati Bol na Braču.
Severno od Bola so zelo lepe plaže. Na eni od njih sva prespala. Vse ok, ampak če ne bi bilo tok komarjev, pa še en je pozabu luč ukasnit, beri polna luna.
Na prošnjo moje bolše polovice sva iz Bola plula vse do Murterja.
Po šestih dneh Murterja in druženja z sestrično se je najin dopust počasi bližal koncu.
Na Pagu sva še ostala dva dni nato pa domov.
V treh tednih sva preplula 350nm.
Se opravičujem če v besedilu ni pridevnikov; super, krasno, sanjsko,...
Idejo za tak dopust sem dobil prav od vas ,ki pišete na forum.
V službi sem si izboril tri tedne dopusta. Moji sem povedal kakšen imam načrt in da gre lahko seveda zraven - politično sem jo,...
Prvotno sem imel v načrtu da greva iz Medulina čez kvarner, vendar se za to nisem odločil iz dveh razlogov.
1.ker nisem vedel kakšno bo vreme čez tri tedne ko ga bova prečkala.
2.ker smo pred leti tu izgubili Matjaža in Andreja (ave)
No zato sem se odločil za meni domači Pag.
21.7. V soboto sva z avtom prispela na Pag. V Novalji uredil plovno dovoljenje. Napoved je bila slaba. Na www.yr.no so bile tri puščice za burjo. V napoved sem šel preveč optimistično. Prvo noč sva prespala na plaži *šumica* blizu Metajne. Bila sva v zavetju pred burjo, ki se je ponoči samo še okrepila. Na Pagu sva ostala do 26.7.
Pot sva nadeljevala proti severu,mimo Raba na Krk. V Stari Baški sva obiskala sestrično in pri njej prenočila.
Drugi dan sva krenila proti Lošinju in tam ostala dva dni.
Moja mi pove kako ji je tu všeč in zakaj nebi kar tu preživela dopust.
JA SEVEDA
Pot sva nadeljevala mimo Ilovika, Silbe Ista ,.. do Male Rave kjer smo se dobili z kolegi. Naslednja dva dni smo potovali skupaj. Naju sta odložila na Hvaru in nadeljevala pot v Grčijo.
Južno od mesta sva kampirala v kraju Milna. Za sosede sva imela zagrebčane, ma ne da bi govoru.
Po nekaj dneh uživanja na Hvaru sva se odločila obiskati Bol na Braču.
Severno od Bola so zelo lepe plaže. Na eni od njih sva prespala. Vse ok, ampak če ne bi bilo tok komarjev, pa še en je pozabu luč ukasnit, beri polna luna.
Na prošnjo moje bolše polovice sva iz Bola plula vse do Murterja.
Po šestih dneh Murterja in druženja z sestrično se je najin dopust počasi bližal koncu.
Na Pagu sva še ostala dva dni nato pa domov.
V treh tednih sva preplula 350nm.
Se opravičujem če v besedilu ni pridevnikov; super, krasno, sanjsko,...
DR.E napisal/-a:Moti me edino rahla lahkomiselnost ob taki poti, ki se mi poraja tukaj zraven....
DR.E se strinjam s teboj. Nekaj lahkomiselnosti je bilo. V bistvu nisem imel cilja do kam naj bi šla. Tudi z kolegoma s katerima sva šla vse do Hvara sem se slišal dan prej.
Najina plovba je bila podrejena vremenski napovedi.
Na pot sva šla z sigurnim gumenjakom. Večji del poti sva plula v dopoldanskem času, ko je bilo mirno morje.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov