Dopust 2008
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
-
gobbi
- Viceadmiral
- Kraj: MARIBOR-BANJOLE-NEREZINE-JEZERA
Dopust 2008
Kje bote preživeli dopust ? Jaz bom na obali po 20 juliju krožo bom med Murterjem in Korčulo bo gdo tam takrat ?
Od 13.7 do 29.7. imam namen šibati od Paga do Dubrovnika in nazaj, seveda z vmesnimi verjetno tudi več dnevnimi postanki. Odvisno kakšno vreme nam bodo tam gor zrihtal, kot do sedaj kaže bo letos katastrofa. Se bo treba vmes ustaviti pri našem Rabuniju, ma sigurno kakšne veze.
lpg
lpg
https://medisken.si
sem že napisal da bom konec julija v Slanem pri Dubrovniku, pa tam okrog, sam moja guma se iz nekaterih vaših bark(beri ladij) sploh opazila ne bo
.
Bi blo pa fino imet res polek vseh zastavic na čolnu še zastavico od morjeplovca, jaz imam na čolnu štiri, pa se peta ne bi poznala
.
Tu v moji bližini ti nek privatnik naredi ravno kar se spolneš od zastave, sam osnutek moraš naredit.
Tko da admin, če ne najdeš izdelovalca zastavic, povej, ti bom dal link, pa se dogovori.
-------------------------------------------------------------------
najboljša riba, je riba v čolnu, pa nima plavuti
LP PACEK
Bi blo pa fino imet res polek vseh zastavic na čolnu še zastavico od morjeplovca, jaz imam na čolnu štiri, pa se peta ne bi poznala
Tu v moji bližini ti nek privatnik naredi ravno kar se spolneš od zastave, sam osnutek moraš naredit.
Tko da admin, če ne najdeš izdelovalca zastavic, povej, ti bom dal link, pa se dogovori.
-------------------------------------------------------------------
najboljša riba, je riba v čolnu, pa nima plavuti
LP PACEK
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Gobbi, okoli 20 julija grem za 14 dni na dopust. Predvidena končna točka je Hvar ali Korčula, potem pa od otočka do otočka počasi nazaj do Poreča. Sem pa že od 28.6. do 6.7. na počitnicah do Molata, Oliba, Lošinja,.... Če bo kaj denarja za nafto ostalo pa še po 20 avgustu za kak teden obiščem Cres, Krk in Rab. Mojo številko imaš, tako da se lahko slišiva v tem času.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Najprej se dobiva da kak liter goriva pokuriva, nato pa se bova pogovarjala za naprej. Lahko se še skregava, ker bo ena barka hitrejša od druge???!!! Glede na to da sva oba Štajerca, bova to zgladila za šankom.
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Gobbi, vse se bova zmenila, ko se dobiva, kar pa upam, da se bova. Upam še na nekaj drugih forumašev, katere bova spoznala po zastavicah. Predlagam, da midva odpreva po Adminu kekakšen pod-klub Morjeplovca - Morjeplovec s trebuhom. Kje si pa še videl suhega kapetana ali skiperja. (razen Nema, ki je izjema).
Kantice bom pa doma pustil.
Kantice bom pa doma pustil.
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
No naj povem, da sva prejšnji teden dva morjeplovca (Gobbi in jaz)naredila kompromis in naredila vsak nekaj poti, ter se dobila nekje na sredini. Skupaj sva bila dva dni z družinami, Gobbi naju je povabil k svoji babici, ki preživi pol leta na otoku in pri njej smo jedli same morske specialitete in dobrote.
Spoznali smo se na forumu in sedaj še v živo. Bilo je lepo in še enkrat hvala tebi in tvojim!
Spoznali smo se na forumu in sedaj še v živo. Bilo je lepo in še enkrat hvala tebi in tvojim!
Pozdravljeni
Evo mene z 15 dnevnega dopusta, na katerega bom probal čim prej pozabiti, vsaj kar se vremena tiče. Zadali smo si precej lokacij, ki smo jih kljub slabemu vremenu in morju obiskali, ampak to je bilo eno samo preganjanje po skoraj celem hrvaškem jadranu. Bili smo povsod a videli nič. Zadnjič. Pokuril sem več kot 1600 litrov bencina vendar užival nisem. Vseskozi neko bežanje pred vremenom, jahanje po valovih, pravočasno vplutje v marine in večdnevno čakanje na boljše vreme. Vesel sem da sem spoznal Gobbija in sicer povsem naključno v Palmižani, žal sem bežal pred slabim vremenom in se nisva dobila z Novincem ( še dobro saj je revež tri dni in noči ždel v zalivu pred Hvarom- katastrofa) in pa hvala Papa za prijetno druženje ob pirčkih na Murterju. Avgusta ponovim, vendar z manj prevoženimi miljami in upam na boljše vreme. Mirno morje vsem.
lpg
Evo mene z 15 dnevnega dopusta, na katerega bom probal čim prej pozabiti, vsaj kar se vremena tiče. Zadali smo si precej lokacij, ki smo jih kljub slabemu vremenu in morju obiskali, ampak to je bilo eno samo preganjanje po skoraj celem hrvaškem jadranu. Bili smo povsod a videli nič. Zadnjič. Pokuril sem več kot 1600 litrov bencina vendar užival nisem. Vseskozi neko bežanje pred vremenom, jahanje po valovih, pravočasno vplutje v marine in večdnevno čakanje na boljše vreme. Vesel sem da sem spoznal Gobbija in sicer povsem naključno v Palmižani, žal sem bežal pred slabim vremenom in se nisva dobila z Novincem ( še dobro saj je revež tri dni in noči ždel v zalivu pred Hvarom- katastrofa) in pa hvala Papa za prijetno druženje ob pirčkih na Murterju. Avgusta ponovim, vendar z manj prevoženimi miljami in upam na boljše vreme. Mirno morje vsem.
lpg
https://medisken.si
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta