Družba za na dopust
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Družba za na dopust
Živjo.
Je tukaj kakšna punca stara do 30, ki bi jo zanimal dopust na čolnu? Iščem družbo za plovbo po jadranu, ker mi je samemu malo dolgočasno.
pozdrav vsem
Je tukaj kakšna punca stara do 30, ki bi jo zanimal dopust na čolnu? Iščem družbo za plovbo po jadranu, ker mi je samemu malo dolgočasno.
pozdrav vsem
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Tu nekaj ne bo v redu? Sam, pa imaš čoln? Nemogoče! Barka nad 8 m pa fant gor. To se ja morajo že v marini lepit, kot na dobre avte.
Malo pa me moti da iščeš punce do 30 let, tvoj nick pa je "Fosil"??!!
Sorry, samo razmišljam.
Malo pa me moti da iščeš punce do 30 let, tvoj nick pa je "Fosil"??!!
Sorry, samo razmišljam.
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
Novinec, nikar se ne čudi, tudi sam sem velikokrat sam. Lani sem iskal sopotnike za Grčijo, pa nisem nikogar našel. Seveda je bolje ženska kot moška posadka (kuhanje), vendar praksa kaže, da bi se samo sončile, potovale pa ne. Toda tudi moške je težko dobiti. Za kakšen teden morda še, kaj več pa sigurno ne. Ni časa, ni denarja, nekaterim je slabo, nekateri samo pijejo, kozlajo in kaj vem kaj bi še našteval, pravih morjeplovcev razen v besedah pa je zelo malo. lp 
Po mojem je problem v tem, da take punce, lahko jih kar imenujemo "pleh pič..", gredo z dobrimi avti(s tem pa ni rečeno , da je tip tudi dober, kar pa za njih ni pomembno) zato, da se pokažejo, da jih drugi vidijo. Kdo pa jo bo videl zunaj na morju ?
Če pa se že oglasi katera in ima veselje do morja in narave na sploh, pa je zelo zanimiva, tudi za kasneje, "na dolgi rok"
.
Želim ti obilo uspeha pri iskanju !
LP
Če pa se že oglasi katera in ima veselje do morja in narave na sploh, pa je zelo zanimiva, tudi za kasneje, "na dolgi rok"
Želim ti obilo uspeha pri iskanju !
LP
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Luftar, prav danes sem bil v Bunarini in sem tam zvedel od tvojih sosedov, da si prodal barko. Čestitam, upam, da si zadovoljen.
Glede najinega dogovora si ne delaj skrbi, važno da bova zdrava, vse ostalo se da dogovoriti. Kakšna pa bo nova barka?
Glede najinega dogovora si ne delaj skrbi, važno da bova zdrava, vse ostalo se da dogovoriti. Kakšna pa bo nova barka?
Včeraj sem se vrnil iz Bunarine, kjer sem malo urejeval novo-staro barko. To je Beneteau First 35, lepa čvrsta nekoliko starejša jadrnica, s katero sem na hitro malo plul. Z motorjem v mirnem pluje 7 Nm, za jadri pa smo smo pri cca 5 buforji pluli med 8 in 9 Nm. Sedaj jo še urejujem in se že pripravljam za naslednjo sezono. Barko mislim seveda malo še opremiti po mojih željah in potrebah. Ko bo vse urejeno bom, prilepil še kakšno sliko. lp vsem 
- Novinec
- Admiral
- Kontakt:
Čudovito Luftar, tudi jaz sem se malo prej vrnil z morja. It tvoje marine je kar nekaj jadrnic lovilo veter proti Rovinju in sem se pogovarjal z njimi. Upam, da ti bo do naslednje sezone uspelo urediti tvojo barko , tako kot si si zamislil. Mogoče pa uresničimo dogovor in odplujemo kakšno miljo skupaj. LP
-
morski volk
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: ljubljana
punce za družbo
Glede punc
Probaj kakšen švedski forum osamljenih src.
Probaj kakšen švedski forum osamljenih src.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta