FKK

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

Tomek4
Naddesetnik

FKK

OdgovorNapisal/-a Tomek4 » So Jun 27, 2015 07:05

Sem nov na tem forumu in in letos na dopustu tudi prvič z manjšo gumico. Dopustovali bomo v Zubovićih na Pagu in me zanima kje so kakšne plaže da si lahko nudist. Hvala za odgovore
Uporabniški avatar
ttomi73
Admiral
Kraj: Kranj-okolica
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ttomi73 » Po Jun 29, 2015 13:46

Vsepovsod kjer ni nobenga. Če se pa rad nastavlaš pa kjerkol.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » So Jul 04, 2015 13:07

Nasproti Zubovičev je kamp Sv.Duh od njega naprej proti Zrču imaš zelo lepe peščenomivkaste plaže,kjer si lahko privoščiš nudizem,obvezno pa imej nekaj za senco.Sicer ni nikjer dovoljeno biti gol,razen na organiziranih plažah.Tu kjer sem ti omenil,ni bojazni,ker policija zelo redko prihaja ali nikoli, tam tega ne nadzira.Ker sem v teh koncih(Sv.Duh)kampiral 25 let,poznam odlično Paški zaliv.Imaš pa lepo plažo malo naprej od Zubovičev proti Metajni.Kadar boš prečkal Paški zaliv,poglej če ima Velebit kapo ali pa se nabirajo oblaki,lahko pihne burja prav hitro,pol si pa pečen za nekaj časa.Prečkanje zaliva v burji z gumico ali manjšim čolnom, jejhata jejhata,zabavno, hladno in predvsem mokro.Če prične pihat,čimprej čez do Kustičev in ob obali nazaj.
mašinfirer

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti