Če je kdo na posnetku, ki ne želi biti, naj javi v ZS , da zatemnim
Na 7.ruti in potem gremo mi še malo po svoje
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Na 7.ruti in potem gremo mi še malo po svoje
https://www.youtube.com/watch?v=KbX_CukL8z8
Nazadnje spremenil pinosat, dne Pe Jul 10, 2015 11:04, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
SUUUUUUPER reportaža. Mogoče še dodaj nekaj podatkov, preplute milje, poraba, dnevi, kraji-odlično in poklon za podvig. Ker sem bil večji del poti pred in ob vama in tebi sem zelo vesel, da se je vse izteklo po planu.
Bomo ponovili.
Bomo ponovili.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
Mile , na koncu posnetka so podatki...7 dni, 260 NM, 87 l bencina...spanje : Balvanida, Silba, Vir, Ugljan, Šimuni, Tovarnele...
vsekakor hvala za spremljavo, pa da je Andrej tista dva dni spal na tvojem čolnu, sva na Viru ugotovila, da je bilo zlata vredno, na Viru sva spala, jaz na deski za sedet, Andrej pa na podnicah
če ne kompliciraš, gre...glede na to, da je imela takrat 100m stran Colonia koncert in da je po koncertu bil celi pomol poln pijane mladine do jutra, sva se kar dobro naspala...
tistih par dni, ko sem nadaljeval sam, se je pa morje segrelo in umirilo, tako, da bi komot podaljšal, ampak mi časovno tokrat ni zneslo.
vsekakor hvala za spremljavo, pa da je Andrej tista dva dni spal na tvojem čolnu, sva na Viru ugotovila, da je bilo zlata vredno, na Viru sva spala, jaz na deski za sedet, Andrej pa na podnicah
tistih par dni, ko sem nadaljeval sam, se je pa morje segrelo in umirilo, tako, da bi komot podaljšal, ampak mi časovno tokrat ni zneslo.
Nazadnje spremenil pinosat, dne Pe Jul 10, 2015 17:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
Na 7.ruti in potem gremo še mi mal po svoje
Lepa reportaža z domiselnimi glasbenimi vložki .Čestitam
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Mission-Craft 430 . (povezava na temo, ko si ga nabavljal l. 2013)
Tube so Heytex PVC 1,2 mm debeline, napihljiva kobilica pod alu podom, da kar lepo glisira; kot je videti, pri ne-preveč-vzvalovanem le občasno malo škropi čez premec.
87 l bencina za 290 NM je povprečje 0,3 l/NM. Mislim, da bi ti tudi Gorenjci že kar odobravajoče pokimali
Pri 25,4 ure čiste plovbe in pri tem, da vidim, da od obale in k obali priploveš brez glisiranja, mora biti tvoja običajna potovalka najbrž nekaj čez 20 KN.
Tisto "tak pride z leti ..... "Bolj star, bolj nor" !!!" iz tvojega komentarja na youtube pa v tvojem primeru najbrž ne drži. Kakšne reči se najbrž žlahtnijo s starostjo
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov