letošnji vtisi o marinah
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
letošnji vtisi o marinah
Letos nisem zasledil, kakšnega prijaznejšega (razen nekaj izjem) odnosa po marinah zaradi upada gostov.
Vsekakor si "bodečo nežo" zasluži marina Tankerkomerc v Zadru. (razlogi v prejšnji temi)
Turistični nagelj bi podelil marini hotela "SPONGIOLA" na otoku Krapanj pri Šibeniku. Prijazni uslužbenci, normalna cena, možnost uporabe notranjega bazena (npr. za otroke), čista voda za kopanje in najpomembnejše nobenih čarteristov in gužve.
Turistični nagelj bi podelil marini hotela "SPONGIOLA" na otoku Krapanj pri Šibeniku. Prijazni uslužbenci, normalna cena, možnost uporabe notranjega bazena (npr. za otroke), čista voda za kopanje in najpomembnejše nobenih čarteristov in gužve.
ACIjeva marina na Pkalenih otokih pa itak že vsa leta deluje kakor pač deluje...edino letos sem se spraševal kako je mogoče da je amrina polna do zadnjega veza v tistih petih moških WCjih pa v treh ni papirja... aja jih je presenetla gužva mi je rekla receptorka...
plus pa marina LAV v Podstrani, pod Splitom, lepo urejeni vezi, mir, kljub kafiču 50 m stran, uporaba bazena, njihovih brisač... super... celo kelnar mi je dal v času od 15 - 17 k je happy hour 50 % skonta.... drugim da ga pa ne daje ker mi smo pač domači....
Evo to je v letošnjem dopustu zaenkrat to.... se bl zalivov držimo...
Lep pozdrav vsem iz Male Stupice, Žirje
ACIjeva marina na Pkalenih otokih pa itak že vsa leta deluje kakor pač deluje...edino letos sem se spraševal kako je mogoče da je amrina polna do zadnjega veza v tistih petih moških WCjih pa v treh ni papirja... aja jih je presenetla gužva mi je rekla receptorka...
plus pa marina LAV v Podstrani, pod Splitom, lepo urejeni vezi, mir, kljub kafiču 50 m stran, uporaba bazena, njihovih brisač... super... celo kelnar mi je dal v času od 15 - 17 k je happy hour 50 % skonta.... drugim da ga pa ne daje ker mi smo pač domači....
Sm jo prpelu da bo kuhala kt mami, pa je pila kt ati...
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Velik plus marini Preko na Ugljenu, sem že napisal, da je cena dobra, marina pa čista, nova, ter prijazni trije uslužbenci.
Vse je zraven, kafiči, trgovine, mesnice, ribatnice, trg, bankomati,....
LP

Vse je zraven, kafiči, trgovine, mesnice, ribatnice, trg, bankomati,....
LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
...........................................................(J.H.)
Matejc napisal/-a:Definitivno minus marini Tankerkomerc v Zadru...... ne bom našteval ker smo že v prejšnji temi nekaj povedal z eno besedo katastrofa...
Marina "Lav" je res vredna obiska za kakšen dan. Sicer nič posebnega, so pa bazeni in wellness (kdor v tem uživa) 1. liga. Taxi do Splita in ogled le-tega je tudi O.K.
Samo za manjše morjeplovce opozorilo: cenik se jim začne pri 12-ih metrih. Za manjše barke zna biti drago!
Primošten - majhna marina, potrebna rezervacija, sicer pozabi na privez. Ti pa računajo rezervacijo 200 HRK!!! Tako da smo dali za privez cca. 550 kun (če imam prav v spominu). Ob rivi je kar nekaj restavracij, zvečer so pele klape prav ob barkah,....Osebni vtis...VŠEČNO
Split - ACI marina - ogromna marina. Meni osebno ni všeč, ker če hočeš do mesta imaš hoje full
, pa z malimi otroci ne gre, lahko greš sicer na taxi boat, ampak to je pa spet druga zgodba .....Sicer pa samo mesto lepo, ampak gužva. Je bilo pa fajn za videt ogromne trajekt, ki non stop vozijo, pa ful je hidrogliserjev. Da ne govorim o mega jahtah, ki so privezane v marini. Se pa na skoraj vseh nekaj dogaja....Predvsem je ful čistilk in čistilcev oken gor
Vodice - tudi ok marina, dovolj velika, da ni panike, da ne bi dobili mesta. Sem zjutraj hotela rezervirati, pa je receptorka rekla, da pri njih ni potrebna rezervacija, ker ni take gneče. Imajo tudi trgovino blizu, lokal, mesto je blizu,...
Nerezine majhna marina, smo dobili zadnji vez, pa še tega vezanega na bok, v kar precej plitvem delu. Je pa blizu trgovina, pekarna, lokali.....V marini imajo tudi trampoline za otroke, kar nisem videla še nikjer.
Bili smo še na Olibu, na zunanji strani, v kar močni burji, pa ne bi o tem kako nas je nabijalo celo noč
Cene pa ne vem kake so bile, ker so računi ostali na morju, pamtim pa ne vsega
Primošten - majhna marina, potrebna rezervacija, sicer pozabi na privez. Ti pa računajo rezervacijo 200 HRK!!! Tako da smo dali za privez cca. 550 kun (če imam prav v spominu). Ob rivi je kar nekaj restavracij, zvečer so pele klape prav ob barkah,....Osebni vtis...VŠEČNO
Split - ACI marina - ogromna marina. Meni osebno ni všeč, ker če hočeš do mesta imaš hoje full
Vodice - tudi ok marina, dovolj velika, da ni panike, da ne bi dobili mesta. Sem zjutraj hotela rezervirati, pa je receptorka rekla, da pri njih ni potrebna rezervacija, ker ni take gneče. Imajo tudi trgovino blizu, lokal, mesto je blizu,...
Nerezine majhna marina, smo dobili zadnji vez, pa še tega vezanega na bok, v kar precej plitvem delu. Je pa blizu trgovina, pekarna, lokali.....V marini imajo tudi trampoline za otroke, kar nisem videla še nikjer.
Bili smo še na Olibu, na zunanji strani, v kar močni burji, pa ne bi o tem kako nas je nabijalo celo noč
Cene pa ne vem kake so bile, ker so računi ostali na morju, pamtim pa ne vsega
Jaz imam slabe izkušnje z zaposlenimi (konkretno mornarji) v ACI marini Rovinj. Že trikrat so me ob prihodu namesto prijaznega pozdrava oblajali... pa ne samo mene... in to brez kakšnega posebnega razloga. Če bi se to zgodilo enkrat, bi pač rekel, da so imeli slab dan, ampak trikrat
... mene verjetno ne bodo več kmalu videli.
Tex napisal/-a:če bodo lajal, jih bom pa nalajal nazaj...
Ni problem lajat nazaj Tex, ampak fantje očitno ne razumejo, da ni prav pametno lajat na nekoga, ki plača skoraj sto evrov za privez, in še nekajkrat toliko za večerjo v bližnji restavraciji. Konec koncev so turistični delavci plačani prav iz denarja, ki ga pri njih pustijo gosti in najmanj kar pričakuješ je, da ne bodo lajali nate. Škoda... Rovinj je eno od mojih najljubših mest na Jadranu, ampak po treh neprijetnih izkušnjah sem se pač odločil, da bom šel drugič raje tja, kjer se do gostov vedejo tako, kot se je treba vesti do tistih, ki ti prinašajo plačo.
-
Poletni veter
- Kapitan
- Kraj: Ljubljana
Meni naspolh niso všeč marine, ker so drage , prepolne, voda je umazana in smrdi, sosedje na brakah se pogosto hrupni.....če se le da, grem na bojo po raznih zalivih...zdej ima že veliko zalivov boje, tko da to zame optimalan rešitev....lepo čisto morje za kopat se, druge barke niso preblizu, imaš svoj mir...običajno je blizu kaka vasica : top so mi : maračol na Unijah, prvič luka, kaprije, IST...itd itd...
Absoulten minus ima zame ACI Marina v Splitu, pa tanova marina na Malem lošinju, pa ACI marina v Puli-osebje prijazno, voda pa smrdi ko kuga...pa ,,kao ,, marina na saliju....
prijetna mi je pa marina ŽUT..dokaj dobra mi je marina Biogad..
Absoulten minus ima zame ACI Marina v Splitu, pa tanova marina na Malem lošinju, pa ACI marina v Puli-osebje prijazno, voda pa smrdi ko kuga...pa ,,kao ,, marina na saliju....
prijetna mi je pa marina ŽUT..dokaj dobra mi je marina Biogad..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov