Kot je predlagal Officer odpiram temo:
Janica na Maunu.
Paržine na Iloviku.
Paprenica na Silbi.
Zahodna plaža na Olibu.
območje med Šipom in Olibom.
Plaža na Morovniku.
Slatinica na Olibu.
Južna Slatina na olibu.
Krijal z grebenom in kristalno vodo na Premudi.
Lubenice na Cresu so super, ampak ne vem če ravno "karibske"?
Na jugu Orude proti Palacolu.
Severna plaža na Tramerki.
Sakarun na Dugem.
Telašica.
Če sem falil me potunkajte in dodajte kako svojo.
Karibski zalivi na vzhodni obali Jadrana
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Re: Karibski zalivi na vzhodni obali Jadrana
Zeća pri Martinščici na Cresu. Ob Zeći sta dva hrida; Mišar na notranji strani kjer imaš južno od njega "Maldive" in Pregaznik na zunanji strani kjer maš "Karibe". Je pa pri Pregazniku plitko in moraš pazit na čeri Seka.
Nam je to v smislu preplutih milj in lepote plaže optimum.
Nam je to v smislu preplutih milj in lepote plaže optimum.
Xilinx Vivado HLx trainee
Pozabil sem na območje od Ručice do plaže Sušac v Paškem zalivu. Ni glih "Karibsko" je bolj puščavsko ampak je zanimivo. Vmes moraš malo brodit po vodi ob steni ki se dviga iz vode, je pa interesantno. Nikjer na Jadranu nisem naletel na podobno puščavsko obalo.
- 1stofficer
- Admiral
Plaža Lojena, Kornati
Meni je Lojena ena klasična prodnata plaža, ampak je pa res najlepša na Kornatih.
- 1stofficer
- Admiral
SR 290 napisal/-a:Meni je Lojena ena klasična prodnata plaža, ampak je pa res najlepša na Kornatih.
Modrina vode je res impresivna. Posebej ko dame z barke poskačejo v vodo in jih obkrožijo tankajšnje ribe. Saj bi delil kak posnetek, da bi bil bolj prepričljiv ampak ...
Severni zaliv Škarda je tudi vreden omembe...
https://vodovod-rh.si/
1stofficer napisal/-a:SR 290 napisal/-a:Meni je Lojena ena klasična prodnata plaža, ampak je pa res najlepša na Kornatih.
Modrina vode je res impresivna. Posebej ko dame z barke poskačejo v vodo in jih obkrožijo tankajšnje ribe. Saj bi delil kak posnetek, da bi bil bolj prepričljiv ampak ...![]()
- 1stofficer
- Admiral
SR 290 napisal/-a:1stofficer napisal/-a:SR 290 napisal/-a:Meni je Lojena ena klasična prodnata plaža, ampak je pa res najlepša na Kornatih.
Modrina vode je res impresivna. Posebej ko dame z barke poskačejo v vodo in jih obkrožijo tankajšnje ribe. Saj bi delil kak posnetek, da bi bil bolj prepričljiv ampak ...![]()
Verjetno iz barke. Jaz sem bil takrat na obali, ki ni bila drugačna od kake Moščeničke drage in bila je precej polna kopalcev.
Z barke ja, na plazi nismo bili.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov