Tole svojo izkušnjo pa moram deliti tudi z vami. Danes sem imel srečo, da sem bil na kosilu z g. Kenom Gourlayem iz Avstralije. G. Gourlay je sam objadral svet v 180 dneh in napisal tudi knjigo z naslovom "One man`s jurney". Spoznali smo se pa čisto po naklučju, ko je zraven moje barke pripravljal svojo novo barko, ki jo je prišel kupiti v Slovenijo skupaj z ženo in kolegom. Po krajšem spoznavanju in pirčkanju (ter izposojanju orodja;)) sva padla v debato počasi smo se sporpijateljili in po parih dneh smo že bili skupaj na kosilu. Izmenjali smo si kar nekaj zanimivih izkušenj, ki jih je dobil na svoji poti okoli sveta. Nekaj podatkov je tudi na njegovi strani http://www.kengourlay.net/ .
Lp Andrej
Na kosilu z jadralcem ki je sam v 180 dneh objadral svet.
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
Na kosilu z jadralcem ki je sam v 180 dneh objadral svet.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
Že sam začetek branja na njegovi web strani me je očaral, ko je napisal: "Živi svoje sanje!"
Ampak ko prebereš spodaj napisano, da je dedek objadral svet v šestih mesecih in če prav razumem se ni srečal in ne družil z nobenim človekom, da dejansko ni stopil na kopno..... To je občudovanja vredno, go gre za "tasmanijskega vraga", ki lovi rekord in željo, po nečem, kjer bi bil edini.
Ni kaj, dober je.
LP

Ampak ko prebereš spodaj napisano, da je dedek objadral svet v šestih mesecih in če prav razumem se ni srečal in ne družil z nobenim človekom, da dejansko ni stopil na kopno..... To je občudovanja vredno, go gre za "tasmanijskega vraga", ki lovi rekord in željo, po nečem, kjer bi bil edini.
Ni kaj, dober je.
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov