3. ruta Morjeplovec.net - prijava
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en
3. ruta Morjeplovec.net - prijava
Odpiram uradno prijavo na ruto!
Prosim za prijave na mail:
prijava(at)morjeplovec.net
tisti (at) je znak za @....
Prosim napišite:
1. vzdevek na forumu
2. ime in priimek skiperja
3. tip in velikost barke
4. število posadke
5. lepo bi bilo, da napišete tudi velikosti majic za vašo posadko... Recimo 2 x L in 2 x XL.
Prosim za prijave na mail:
prijava(at)morjeplovec.net
tisti (at) je znak za @....
Prosim napišite:
1. vzdevek na forumu
2. ime in priimek skiperja
3. tip in velikost barke
4. število posadke
5. lepo bi bilo, da napišete tudi velikosti majic za vašo posadko... Recimo 2 x L in 2 x XL.
No odlično, se je že začelo, všeč mi je pa, da si se spomnil za velikost majic, jo bom letos vsaj dobil.
Evo, grem sestavit prijavo, mam pa en občutek. Ker si zaklenil prejšnjo temo zaradi posranosti, se bojim, da bo tole Tex tudi kaj hitro posral.
Lep vesel pozdrav vsem, se vidimo na ruti in obljubim, da bom letos ostal malo dlje.
Dijo !!!
Evo, grem sestavit prijavo, mam pa en občutek. Ker si zaklenil prejšnjo temo zaradi posranosti, se bojim, da bo tole Tex tudi kaj hitro posral.
Lep vesel pozdrav vsem, se vidimo na ruti in obljubim, da bom letos ostal malo dlje.
Dijo !!!
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
Bladzo, prijavi se prosim na mail.
Janadino, jst smučam za tabo, da vidim, kako vleče "ta črni"...
Lipnik, ti pa rihtaj barko, da bo do rute "pronta".
Kr en, hitro glej, tuhtaj, izmišljaj... BTW, tvoja napoved pri prijavi na mail mi je zelo všeč!
PROSIM, NE POSRAT ŠE TE TEME! NAJ GRE LE ZA PRIJAVO IN KOMENTIRANJE SAME RUTE!!!
Še nekaj, iščemo sponzorje, da pokrijejo majice! A jih kar jst določim? Tisti s kombijem mi je najbolj všeč, saj bo letos dobil PRAVI www naslov!
Janadino, jst smučam za tabo, da vidim, kako vleče "ta črni"...
Lipnik, ti pa rihtaj barko, da bo do rute "pronta".
Kr en, hitro glej, tuhtaj, izmišljaj... BTW, tvoja napoved pri prijavi na mail mi je zelo všeč!
PROSIM, NE POSRAT ŠE TE TEME! NAJ GRE LE ZA PRIJAVO IN KOMENTIRANJE SAME RUTE!!!
Še nekaj, iščemo sponzorje, da pokrijejo majice! A jih kar jst določim? Tisti s kombijem mi je najbolj všeč, saj bo letos dobil PRAVI www naslov!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost