Gradež

Dodajte kraje in zanimivosti, ki jih je vredno obiskati. Opišite vaše "rute", sidrišča in restavracije...

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator, kr en

zebra
Kapitan bojne ladje

Gradež

OdgovorNapisal/-a zebra » Po Apr 23, 2012 13:55

Ali je potrebna rezervacija priveza v Gradežu? Potreboval bi privez za dva dni ,ta vikend, od petka do nedelje. Kakšne so vaše izkušnje? Hvala za odgovore!
Uporabniški avatar
EDO
Admiral
Kraj: Ljubljana - Lovran - Umag

OdgovorNapisal/-a EDO » Po Apr 23, 2012 14:27

Lahko greš v marino takoj na vhodu, na desni. Tam ponavadi ni problem s prostorom. Imaš pa nekaj hoje do centra mesta.

Slika

Lahko greš tudi v kanal v center mesta. Je pa tako, da so privezane tudi po 4 barke ena na drugo in če si privezan prvi na obalo ne boš šel nikamor pred 10 uro :wink: Tukaj nimaš kaj rezervirat. Če prideš pravočasno boš mesto dobil. Ko sem jaz bil so bili marineroti na gumenjakih in so usmerjali barke kot v marini.
Slika
Slika
Slika
Slika

Obdstaja še ena marina in sicer takoj za mostom - ob vstopu v mesto. Mislim, da se gre naprej po kanalu v Oglej - ali pa tudi ne, ne spomnim se več.
Seveda velja opozorilo glede vgreza (če gre za jadrnico seveda) in plimovanja. Jaz sem nasedel že v dostopnem kanalu, ker sem se držal pravil :? Za noter se drži leve polovice kanala, oz. desne, ko boš šel ven.
Living well is the best revenge
https://www.facebook.com/NotaBeneSailing/
Palcek
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Palcek » Po Apr 23, 2012 19:11

Bil sem tam čež vikend v začetku septembra in ni bilo prav nobene gneče. Predvidevam, da je v aprilu podobno, če ne še bolj brez gneče. Sporoči.
Uporabniški avatar
Nikola T.
Admiral
Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Nikola T. » Po Apr 23, 2012 23:27

Za prvomajske bo gužva kot vedno!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti