V Kranjski Gori dežuje nepretrgoma že od torka
Praznično vreme
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Praznično vreme
A je na morju kaj lepše?
In to ne, da rosi. Prav lije. A je že kaj poplavljalo po Sloveniji, ker te vode je ohoho. 
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tudi v LJ do 14 stopinj C, večje padavine pa so se najbrž nehane nekje na Julijcih, tako da je večino časa malo rosilo, kake pol ure - ravno, ko sem se peljal s kolesom - pa tudi malček bolj padalo, ampak tu nič resnega.
Sem pa gledal prognoze valov prejšnjih dni za zahodno in za te dni za vzhodno sredozemlje - pričakovana srednja višina valov od 5 m naprej, mislim.
Verjetno je kar rodeo...
Edit: dodano naslednje...
Prognoza za opolnoči
Pa še za ob šestih zjutraj
Tule se vidi, kako se veter, ki je tako v loku dvignil valove, vrti oblake okrog ciklona v južni Italiji
Tole je pa razpored tlaka in foront za danes opoldne

Sem pa gledal prognoze valov prejšnjih dni za zahodno in za te dni za vzhodno sredozemlje - pričakovana srednja višina valov od 5 m naprej, mislim.
Verjetno je kar rodeo...
Edit: dodano naslednje...
Prognoza za opolnoči
Pa še za ob šestih zjutraj
Tule se vidi, kako se veter, ki je tako v loku dvignil valove, vrti oblake okrog ciklona v južni Italiji
Tole je pa razpored tlaka in foront za danes opoldne

Nazadnje spremenil Marjan Tomki, dne Pe Dec 27, 2013 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta