Vreme bo . . .

Vreme na morju, njegove nevarnosti in lepote

Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator

dalvey

OdgovorNapisal/-a dalvey » Ne Avg 31, 2008 19:54

Nearrain,
Tale tvoja tema o vremenu, vetrovih, oblakih in vremenskih frontah pa ni čisto ljubiteljsko vremenarstvo, res si odlično skupaj spravil kot kakšen učbenik. Čeprav imam dosti literature, sem zadevo sprintal kot pripomoček k delu izpita iz meteorologije za izpit za voditelja čolna za mojega sina. Zelo pohvalno delo, ne glede na to, da si prekopiral vsebino z določeno mero truda in dobrim namenom ter smiselno oblikoval kompletno vsebino.
Lp in tako naprej
Uporabniški avatar
Nearrain
Praporščak

Hvala

OdgovorNapisal/-a Nearrain » Ne Avg 31, 2008 21:11

Hvala za pohvalo Dalvey 8)
Fair Winds and Calm Seas
dalvey

OdgovorNapisal/-a dalvey » Po Sep 01, 2008 11:52

Tvoje poljudno znanstvene razprave o vremenoslovju bom še zasledoval v bodoče, ker vidim, da ima vsak od nas neko svojo specifično afiniteto v navtiki in tu si ti doma.
Lep pozdrav in mirno morje
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Sep 01, 2008 11:59

dalvey napisal/-a:Tvoje poljudno znanstvene razprave o vremenoslovju bom še zasledoval, ker vidim, da ima vsah od nas neko svojo specifično afniteteo in tu si ti doma.

Oprosti, da te zopet gnjavim. Veš v tujkah pač nisem doma. Kaj mi lahko prosim razložiš, kaj pomeni "specifična afniteteja". A je to kakšen navtični izraz?
Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem že v naprej.
ps; učimo se celo življenje. Upam pa tudi, da se kaj naučimo in kapiramo.
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Sep 01, 2008 12:02

atilone napisal/-a:
dalvey napisal/-a:Tvoje poljudno znanstvene razprave o vremenoslovju bom še zasledoval, ker vidim, da ima vsah od nas neko svojo specifično afniteteo in tu si ti doma.

Oprosti, da te zopet gnjavim. Veš v tujkah pač nisem doma. Kaj mi lahko prosim razložiš, kaj pomeni "specifična afniteteja". A je to kakšen navtični izraz?
Za odgovor se ti najlepše zahvaljujem že v naprej.
ps; učimo se celo življenje. Upam pa tudi, da se kaj naučimo in kapiramo.

Joj sedaj pa nekaj drugega piše. Sem že čisto zmeden. Kaj pa ta beseda sedaj pomeni? :oops: .Prosim za pomoč cpt.Dalvey.
dalvey

OdgovorNapisal/-a dalvey » Po Sep 01, 2008 12:27

Atilone,

danes je pa 2:0 za tebe, v pol ure se že drugič pogovarjava o oblikovanju besed v stavku in tujkah. Dobro sodelujemo, danes smo ta pravi na forumu, površnost ni dobra in ni moja vrlina, toda sem že malo v "cajtu".

Sedaj se spomnil, da sem se zatipkal in nisem potem korigiral predogled, torej pravilna beseda je AFINITETA, kar pomeni po slovensko naklonjenost k nečemu, (še dobro, da je prisotna moja hči, ki študira slovenistiko), da bo popoln odgovor.

Upam, da je sedaj vse jasno in lp
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Po Sep 01, 2008 12:58

dalvey napisal/-a:Atilone,

danes je pa 2:0 za tebe, v pol ure se že drugič pogovarjava o oblikovanju besed v stavku in tujkah. Dobro sodelujemo, danes smo ta pravi na forumu, površnost ni dobra in ni moja vrlina, toda sem že malo v "cajtu".

Sedaj se spomnil, da sem se zatipkal in nisem potem korigiral predogled, torej pravilna beseda je AFINITETA, kar pomeni po slovensko naklonjenost k nečemu, (še dobro, da je prisotna moja hči, ki študira slovenistiko), da bo popoln odgovor.

Upam, da je sedaj vse jasno in lp

Ne me razumet narobe. 2:0, kaj pomeni to?
Še dobro , da imamo otroke, kateri nam pomagajo. Moja sicer ne študira "slovenistiko", je šla proti sociali in mi z nasveti tudi pomaga.
Hvala bogu, da so vsaj otroci pametni.
Sicer pa take debate ne spadajo sem. Pa točke za čine si nabiramo brez veze.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti