Mraz na Jadranu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Malo prej, sem odkril svojo bano, ki je doma pred hišo parkirana.Noter imam lovilec vlage in je bil kar polen.Odprem pokrov motorja in bi me skoraj kap
.Na motorju je plast zmrzali
,hitro dam dol eno cev od vode, ki je priključena na kolektor, in sem se kar odahnil, saj antifriz zaenkrat dobro služi svojemu namenu 
Ure dnevi leta tečejo....
Jaz sem bil danes na barki (Slo obala). Ob 10h zjutraj je bilo v barki +4.7 stopinje. Voda, ki jo imam v plastenkah ni zmrznila. Motor kresnil v prvo. Okoli 11 ure pa je bilo v barki že okoli 6 stopinj. Mi je pa raztrgalo zimsko cerado
Čeprav je malo pihalo je bilo v zatišju na sončku prav luštno.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
- Bojan 1962
- Kapitan
- Kraj: Stična
Evo, ravno prispel v Izolo na popravni izpit jutri - izpuščanje vode iz motorja.
V teh dneh so temperature nad ničlo, tudi pri meni 4 st. v barki.
Sem pa zdaj ugotovil čemu služijo verige okrog bitev na pomolih v marini; je nisem imel in mi je potovanje barke levo-desno drajsalo privezno vrv ob rob pomola; vrvi je bilo je samo še za debelino vezalke. Jutri po verigo!
V teh dneh so temperature nad ničlo, tudi pri meni 4 st. v barki.
Sem pa zdaj ugotovil čemu služijo verige okrog bitev na pomolih v marini; je nisem imel in mi je potovanje barke levo-desno drajsalo privezno vrv ob rob pomola; vrvi je bilo je samo še za debelino vezalke. Jutri po verigo!
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta