Mraz na Jadranu
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
brane40 napisal/-a:Še smučanje po ulicah Salija(ne me prosim napast, če je bilo to že objavljeno... sem uporabil iskanje, pa nisem nič našel):
[url]http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=152279&tx_ttnews[backPid]=38&cHash=92cdddbc33[/url]
Skijali su po kaletama niz skaline... Hahaha, kakšna Hrvaščina na HRT...
Men se je pa tole naredilo na hidroforju. Vendar ne na barki.
Sicer ne vem kako je do tega prišla, ker sem inox rezervarček izpraznil do kraja. Je pa res, da nisem pustil pipice odprte in je mogoče kaj kasneje iz sistema nazaj priteklo, čeprav sem spustil vodo iz sistema.
Mogoče je pa počlo zaradi nizkih temperatur in ne zaradi leda
Sicer ne vem kako je do tega prišla, ker sem inox rezervarček izpraznil do kraja. Je pa res, da nisem pustil pipice odprte in je mogoče kaj kasneje iz sistema nazaj priteklo, čeprav sem spustil vodo iz sistema.
Mogoče je pa počlo zaradi nizkih temperatur in ne zaradi leda
sem videl v Šilu apartma, so popokale vse gibljive cevke (na kotličku, bojlerju, pipah,...) zmrznile vse pipe, kaj je v ceveh v zidih, pa bo jasno šele sedaj, ko pride lastnik in odpre glavni ventil....
Najbolj žalostno pa je, da je sosed vodovodar in ima ključ, pa ni pravočasno ukrepal, ker ga lastnik ni nič poklical.
Sosedu v vasi(na Krku) je čez noč zmrznil bazen, da je v vogalu držal težo moškega, vendar so rešili bazen brez posledic.
Je bilo kar pestro......Sreča, da imam dol dobrega prijatelja, ki je skrbel za kar nekaj Slovenskih hiš.
Najbolj žalostno pa je, da je sosed vodovodar in ima ključ, pa ni pravočasno ukrepal, ker ga lastnik ni nič poklical.
Sosedu v vasi(na Krku) je čez noč zmrznil bazen, da je v vogalu držal težo moškega, vendar so rešili bazen brez posledic.
Je bilo kar pestro......Sreča, da imam dol dobrega prijatelja, ki je skrbel za kar nekaj Slovenskih hiš.
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov