Vreme te dni
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
Tudi na vzhodni strani Krka dobro zge....smo danes resevali 2 colna, ki jih je zalivalo prek pomola.....eden je nasedel na blatu( v Solinah) se nekaj pa jih je obrnilo ki so bili vezani na kolih v Solinah........zdaj se je malo umirilo, ampak obrnilo v smer N...tramontana.....upam, da ne pojaca......kolega,ki ima coln na boji bo nocoj dezuren....
mirno morje
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
Če je kdo na Cresu in ima možnost narediti kakšen krog, bi bil vesel za pomoč. Pogreša se Sessa 27, ki je 15.7.2016 odplutala sama iz Banjola na Rabu v smeri Cresa.
S pomočjo vetra in "dobrih"ljudi.
Verjetno je kje na skalah na Cresu, ni pa še možnosti, da bi šel v iskanje, saj nihče od domačinov ne želi iti proti Cresu. Čakamo umiritev stanja.
Sicer je bila včeraj ponoči ludnica tudi na Rabu. Tudi domačini so šokirani.
Kapitan mi je povedal, da je v noči na 14 odneslo 33 plovil, v noči na 15. pa je bilo do 9.ure zjutraj že 17 prijav.
Sam sem imel vezano barko trikrat - s tremi štriki 20mm....
S pomočjo vetra in "dobrih"ljudi.
Verjetno je kje na skalah na Cresu, ni pa še možnosti, da bi šel v iskanje, saj nihče od domačinov ne želi iti proti Cresu. Čakamo umiritev stanja.
Sicer je bila včeraj ponoči ludnica tudi na Rabu. Tudi domačini so šokirani.
Kapitan mi je povedal, da je v noči na 14 odneslo 33 plovil, v noči na 15. pa je bilo do 9.ure zjutraj že 17 prijav.
Sam sem imel vezano barko trikrat - s tremi štriki 20mm....
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 18:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost