Vreme čez vikend
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Drži, kar močan in sunkovit veter, s katerim bo treba računati zlasti zaradi zanosov pri izplutju in pristajanju, ampak malo valov.
http://prognoza.hr/karte.php?id=dada¶m=ik&it=anim pravi, da bi jutri (28.4.) že popoldan moral veter tam pojenjevati, nadslednji dan pa še bolj.
http://prognoza.hr/karte.php?id=dada¶m=ik&it=anim pravi, da bi jutri (28.4.) že popoldan moral veter tam pojenjevati, nadslednji dan pa še bolj.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
ja
tako je kazalo zjutraj da bo ponehalo, večerna verzija pa se je malo spet zamaknila za en dan na 30.4
tako da bo spet treba po prvem scenariju
. problemov pri vplutju in izplutju ne bom mel ker bom samo mimo šel - štartam iz šila do crikveniceoz proti vinodolskemu pol pa po obali do senja lukovega otočko in dalje do raba pa čez barbat v mesto Rab...tko nekako. no potem lahko računam da nekih valov ne bo ..sunki pa mislim da mi ne bodo delali prevelikih problemov razen zanosov barke..
pa prav lepa hvala za mnenje Marjan Tomki.
pa prav lepa hvala za mnenje Marjan Tomki.
Veritas et Aequitas
-
gs nautica
- Kontraadmiral
- Kraj: GROSUPLJE-KRK
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem minulo soboto s še enim Marjanom dajal barke z Rogle nazaj v Bohinjsko jezero - in razen kratke plohe, ki sva se ji večinoma srečno izognila, smo naredili vse po suhem.
Voda je bila pa tako topla, da ko sem se potopil po ene papagajke, ki so padle v vodo, bi bilo na plitvini že skoraj za malo plavat.
(Ni bilo nobenega pomočnika, ki bi se šel potem peljat
)
Nedelja zjutraj doma, v Bohinju mraz - ampak drugi Marjan je imel 14 jadralcev v barkah (ostal sem doma tudi zato, ker ni bilo nobene proste
)
Nedelja popoldan pa z bratrancem iz doma ostarelih na tistem koncu s kolesom po Krasu (od Železnih vrat pod Trsteljem južno od Vipavske doline en mnogokotnik na jug) - sončno in burja, ampak prijetno.
Mogoče srečala 50 avtomobilov v tistih treh-štirih urah na kolesu. Mislim, da bova ponovila po ostalih poteh tistega konca.
Voda je bila pa tako topla, da ko sem se potopil po ene papagajke, ki so padle v vodo, bi bilo na plitvini že skoraj za malo plavat.
(Ni bilo nobenega pomočnika, ki bi se šel potem peljat
Nedelja zjutraj doma, v Bohinju mraz - ampak drugi Marjan je imel 14 jadralcev v barkah (ostal sem doma tudi zato, ker ni bilo nobene proste
Nedelja popoldan pa z bratrancem iz doma ostarelih na tistem koncu s kolesom po Krasu (od Železnih vrat pod Trsteljem južno od Vipavske doline en mnogokotnik na jug) - sončno in burja, ampak prijetno.
Mogoče srečala 50 avtomobilov v tistih treh-štirih urah na kolesu. Mislim, da bova ponovila po ostalih poteh tistega konca.
Correct me if I am wrong, please.
Roman 1 napisal/-a:Prejšen vikend je bil bolj pester: v soboto smo se kopali v morju, v nedeljo pa komaj čez Krški most (čakali 1,5 ure da ga odprejo zaradi burje), pol pa čez zasnežene Delnice...
a ti si bil samo 1,5 ure..jest sem stal tam od 9h...se pravi tri ure
Veritas et Aequitas
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov