Vreme te dni
Moderatorji: moderator2, Marchi, moderator
...
Nazadnje spremenil Roberth1, dne Pe Dec 15, 2017 20:48, skupaj popravljeno 2 krat.
https://vodovod-rh.si/
WSurfer napisal/-a:Bi prosil za pomoč... glede na trenutne napovedi za jutri, nedeljo 7.8., me zanima je vremenska napoved, predvsem veter in valovanje primerna za pot z 19 feet gliserjem od Rijeke do Istre (Novigrad). Predvsem me skrbi napoved vetra okrog Kamenjaka.
Lp, A
Mislim da bo bolje da gres na omenjeno pot v ponedeljek.
- theDamjan
- Admiral
- Kraj: Trebnje - Novi Vinodolski - Jadransko morje
- Kontakt:
WSurfer napisal/-a:Bi prosil za pomoč... glede na trenutne napovedi za jutri, nedeljo 7.8., me zanima je vremenska napoved, predvsem veter in valovanje primerna za pot z 19 feet gliserjem od Rijeke do Istre (Novigrad). Predvsem me skrbi napoved vetra okrog Kamenjaka.
Lp, A
Po zdajšnjih napovedih jutri ni za hodit. V ponedeljek popoldan...
-----------------
***Naj bo vsak dan najlepši!
***Naj bo vsak dan najlepši!
Če se gremo navtiko, se jo gremo zares tako da se prvi večer po nakupu javljam iz kabine kjer bova z mojo sokapitanko prespala potem pa, če bodo zadeve znosne jutri štartava...
Malo me mučijo modeli... Aladin kaže da se bo ob 12ih veter močno polegel, HR aplikacija kaže zmeren veter...
Bom videl kaj bo jutri...
Hvala za enkrat vsem za odziv.
Lp, A
Malo me mučijo modeli... Aladin kaže da se bo ob 12ih veter močno polegel, HR aplikacija kaže zmeren veter...
Bom videl kaj bo jutri...
Hvala za enkrat vsem za odziv.
Lp, A
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 18:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost