RIBOLOV
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
RIBOLOV
Če je kakšen kandidat ??????????
Drugi teden-........od torka dalje, peljem na ribolov.......
Zraven vzamem 2 ribiča......
lovimo torek, sreda, četrtek......... predviden ulov okoli 15 kg.....
Kandidati javite se.......
Ervin 041 470 360
Drugi teden-........od torka dalje, peljem na ribolov.......
Zraven vzamem 2 ribiča......
lovimo torek, sreda, četrtek......... predviden ulov okoli 15 kg.....
Kandidati javite se.......
Ervin 041 470 360
Ribolov.....
Brka je polna.....
V kolikor so kandidati naj me kontaktirajo na moj 041 470 360, da se dogovorimo za naslednji termin....okoli 10.10.2011.
l.p. B9
V kolikor so kandidati naj me kontaktirajo na moj 041 470 360, da se dogovorimo za naslednji termin....okoli 10.10.2011.
l.p. B9
ne eno ne drugo jaz ne odobravam... Glede na to, da se gremo sportni ribolov je mreza "no go".
Ce je prijela na mesno vabo pa je se mladic in spet ni prav...
Vsak zase najbolje ve. Moti me pri teh zadevah pa, ker so vsi potem bolj papezki od papeza... Pa pluvajo, cez vse, sami pa so enaki.
@bodul ne leti nate, ce delas po propisima.
Ce je prijela na mesno vabo pa je se mladic in spet ni prav...
Vsak zase najbolje ve. Moti me pri teh zadevah pa, ker so vsi potem bolj papezki od papeza... Pa pluvajo, cez vse, sami pa so enaki.
@bodul ne leti nate, ce delas po propisima.
Orada je lepa, samo vseeno, jaz raje vidim, če jo nekdo ulovi sam in na športni način, je pa vedno veliko slik razno raznih ribičev, ki so šli zraven domačinov, potem zadeve poslikali in dajo slike na forum, potem pa dežujejo čestitke na dobrem ulovu, dosti je tudi raznoraznih ribolovcev, ki enostavno kupijo ribe, pa potem fotografije dajejo na forume, sem že vse sorte videl
Te salpe sigurno niso prijele na mesno vabo so prevelike, zato sem takoj vedel zakaj gre in da je bilo ulovljeno na nešportni način
Te salpe sigurno niso prijele na mesno vabo so prevelike, zato sem takoj vedel zakaj gre in da je bilo ulovljeno na nešportni način
gaso
Gaso napisal/-a:Jaz tudi, samo orade pa ne![]()
Dejstvo je, da so takšne slike vedno sumljive, kjer v ozadju ni kakšne ribiške opreme, ali pa se vidi par 50l sivih škafov na pomolu, pa tudi glede na teren, ki kolikor zgleda je plitek, dvomim da so tukaj tabinje.
http://www.youtube.com/watch?v=ZoGd3Ifqse0
gaso verjetno ti ne sezem niti do gleznja, vendar se lahko pohvalim zaenkrat, da od mene se noben gost ni sel lacen rib. je pa res da dosti tega naredijo vrse. Ce sem te kaj uzalil se ti globoko opravicujem.
Morje, ribolov, kulinarika
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost