razmislja kdo o ribolovu na Floridi ?
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Re: razmislja kdo o ribolovu na Floridi ?
.robbie napisal/-a:http://www.marktheshark.com/
Jaz bom enkrat v roku 10 dni na ribolovu na Floridi, tako kot vsako leto. Je precej zanimivo, če maš srečo ujameš tudi kakšno mečarico. Da se ujet veliko rib, je precej drugače kot tukaj pri "nas" na jadranu. Jaz si vedno vzamem vsaj dva dni za tak podvig, ker se zadeva po ribolovu zavleče pozno v noč oziroma proti jutru, ker je nekako potrebno po ribolovu tudi pomalcat kar ujameš. Vedno grem na ribolov nekje na enem od Key-sov. Jaz odpotujem gor v ponedeljek za vsaj mesec dni, tako da če te zamika in prideš za mano se javi in greva lahko skupaj na "fishing"...
re
Sporoci,ko bos tu na Floridi,jaz itak stanujem tu v Fort Lauderdale ( cca 20 od Miamija ),tako da me obvesti ko prides se dobimo na pijaci, za ribolov bi sel z veseljem,sam moram vedet kak dan prej, da si uredim prosto,imam ze kar nekaj let namen it lovit nekaj velikega na Atlantik,samo nikoli ni pravega casa,ce pa je ze cas,pa kolegi takrat nimajo casa... do sedaj namakam trnke tu v Intracoastal ali pa z obale na morje
Re: re
robbie napisal/-a:Sporoci,ko bos tu na Floridi,jaz itak stanujem tu v Fort Lauderdale ( cca 20 od Miamija ),tako da me obvesti ko prides se dobimo na pijaci, za ribolov bi sel z veseljem,sam moram vedet kak dan prej, da si uredim prosto,imam ze kar nekaj let namen it lovit nekaj velikega na Atlantik,samo nikoli ni pravega casa,ce pa je ze cas,pa kolegi takrat nimajo casa... do sedaj namakam trnke tu v Intracoastal ali pa z obale na morje
Živjo robbie, jaz pridem v Miami 16th January pa se lahko slišiva in kakšno rečeva. V torek bom okrog Ft.Lauderdala, potem pa grem proti koncu tedna na sever FL za par dni.Pošlji mi tvojo št na ZS ali pa me lahko pokličeš naslednji teden na moj USA tel (516) 234-9308.
Ribolov na Floridi
Slike ulova pa le prilimajta tu gor.....
b9
b9
re
Ervin a ste ze nazaj iz Kornatov ,a je bilo kaj ??
Florida
Vsega je bilo v izobilju....ti sporočim na ZS...
b9
b9
- Tuna
- Kapitan bojne ladje
- Kraj: Maribor-Murter
- Kontakt:
Fort Lauderdale je nekaj dalje od Zalivskega toka, kolikor se spomnim. Jaz grem običajno na ribolov na Florida Keys, otok Islamorada ali blizu. Januar še ni najboljši čas za sailfishe, začnejo resneje prijemat tam nekje marca. Marlinov v tem času ne boš dobil, so pa tam tudi sicer zelo redki. Za tarpone pa od aprila naprej v plitki vozi ob Florida Keys, na strani Mehiškega zaliva. Zdi se mi, da v tem času lovijo blackfin tuno.
re
Ja,sem vceraj lovil na Islamoradi,ni bilo tune.....
riba
Pridi Robbie, pa bomo lovili bugvice...lepo prijemajo.
b9
b9
Nazadnje spremenil robbie, dne So Jan 28, 2012 20:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Nazadnje spremenil robbie, dne So Jan 28, 2012 20:12, skupaj popravljeno 3 krat.
info
Pozdravljeni
Jaz tud odhajam 17.2. na Florido , pa me zanima kje se da kaj lovit. Vsaka infomacija mi prav pride.
lp
Jaz tud odhajam 17.2. na Florido , pa me zanima kje se da kaj lovit. Vsaka infomacija mi prav pride.
lp
SeaFun
Rodman Ventura 890
Rodman Ventura 890
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost