Led luč za lignjelov
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
lignji
Roman, kresni še one lignje iz zadnjega lova gor...malo za lušte in daj naslov.....kanta lignjev v Laamijani.....
b9
b9
Roman1-informacija
Ali kdo kaj lovi???? Mislim nasploh, vem da v tej burji momentalno verjetno ne.....
Pajer pa verjetno že cukne kakšno "lepotico" iz morskih globin????
b9
Pajer pa verjetno že cukne kakšno "lepotico" iz morskih globin????
b9
RIBE????
PAJER 1 ..... kaj se lovi....... in ali se kaj lovi????
l.p. b9
l.p. b9
andrei napisal/-a:Pajer je še na suhem ,pa je bolje da ga niti ne dražiš. Mislim pa, da bo že naslednjo nedeljo reportaža
JA še zmeraj sem na suhem.
Pa ne po lastni krivdi.
Tudi z barko ni nič narobe.
Servisirana, pobarvana, spolirana, .........
Samo ribolov je slab, zato!
Fantje brez veze, na glavo, to smo počeli včasih, ko smo se šli, kdo bo prej popustil.
Saj "biki" smo še, nič bat, samo buče so se omehčale na "stara" leta.
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ribe....
Roman 1.... nič se ne javiš na forum.....
Izgleda, da na Krku tako dobro loviš, da nimaš cajta za druge komunikacije...
Prejšnji teden smo bili skupaj z Bobrom in Ludwe-tom ....seveda lovili in pili.......
vsega je bilo...............
b9
Izgleda, da na Krku tako dobro loviš, da nimaš cajta za druge komunikacije...
Prejšnji teden smo bili skupaj z Bobrom in Ludwe-tom ....seveda lovili in pili.......
vsega je bilo...............
b9
RIBE
Ludwe...tako je bilo, kot praviš.....
Roman1...skuše so začele, vendar delajo v intervalih, eno noč...koliko hočeš, drugo noč slabo....
od 14.8. sem zopet spodaj.....
Rudl...dve noči sem se malo bolj potrudil, da bomo imeli za v nedeljo na gardele kaj dati, itak pridete k nam na RD od moje.
Lignji še vedno delajo, vendar ne več tako intenzivno. Da se jih pa naloviti kakšnih 30 kom. brez problema....., vendar sem bil jaz itak najšibkejši člen pri lignjelovu ....ti in moja sta jih vedno dobro "skosala" in če bi bila vidva zraven bi bilo verjetno isto.....
l.p. b9
Roman1...skuše so začele, vendar delajo v intervalih, eno noč...koliko hočeš, drugo noč slabo....
od 14.8. sem zopet spodaj.....
Rudl...dve noči sem se malo bolj potrudil, da bomo imeli za v nedeljo na gardele kaj dati, itak pridete k nam na RD od moje.
Lignji še vedno delajo, vendar ne več tako intenzivno. Da se jih pa naloviti kakšnih 30 kom. brez problema....., vendar sem bil jaz itak najšibkejši člen pri lignjelovu ....ti in moja sta jih vedno dobro "skosala" in če bi bila vidva zraven bi bilo verjetno isto.....
l.p. b9
RIBA NA SUHEM
Ali je kdo od 14.8. dalje v okolici Ždrelca, oz. Kukljice ?????
Gremo kakšno ribo na suho potegnit????
b9
Gremo kakšno ribo na suho potegnit????
b9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta