Veljavnost IT ribolovnega dov.

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

marenostrum
Viceadmiral

Veljavnost IT ribolovnega dov.

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Po Mar 24, 2014 11:08

Pozdrav.

Ma kdo, iz prakse, kake informacije o ribiški dovolilnici za Italijo, ktero si sprintaš z neta?
Leta 2011 sem si jo sprintal, gor pa piše , da velja do 2014 l, ( Data scandenza:09,06,2014 ). Sprintal se si sedaj novo, na kteri pa nič več ne piše za datumsko omejitev.

Hvala za info.

LP
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Mar 24, 2014 11:20

.

Ribiško dovolilnico za Italijo moraš potrdit, v bistvu aktivirat, brezplačno, na njihovem ministrstvu. Velja tri leta od prvega dne aktiviranja.

Ministero delle politiche agricole alimentari e forestali.

To je to!

Da pa ni tole neki bav bav in hudo komplicirana zadeva so poskrbeli, da jo potrdiš na izpostavah kot so na naši strani kapitanije.

Če si jo do sedaj imel samo skopirano in ne potrjeno je praktično nisi imel.
Morda se motim in je to sedaj možno preko neta, pa naj me nekdo popravi, da ne zavajam.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

Re: Veljavnost IT ribolovnega dov.

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » To Apr 01, 2014 11:15

marenostrum napisal/-a:Pozdrav.

Ma kdo, iz prakse, kake informacije o ribiški dovolilnici za Italijo, ktero si sprintaš z neta?
Leta 2011 sem si jo sprintal, gor pa piše , da velja do 2014 l, ( Data scandenza:09,06,2014 ). Sprintal se si sedaj novo, na kteri pa nič več ne piše za datumsko omejitev.

Hvala za info.

LP

http://www.politicheagricole.it/flex/cm ... Pagina/190

Pogledala na pajerprvega povezavo. Tam sporočajo, da so dovolilnicam, ki potečejo v letu 2014, podaljšali veljavnost do 31.12.2014.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta