Sem danes namreč zelel poizkusiyi ujeti kaksnos trelko ali mogoce celo lico. Zacel sem z vleko prejice in uro in pol brez iglice nato pa mi je ratalo eno ujet, takoj na trnke in pocasa zacnem vleci ob obali. Ni bilo 5min in kar naenkrat zapoje rola...bremzo sem imel precej na trdo ceprav sem prebral da je potrebno laks spustiti da se ribe zapne, pa sem si mislil jebeš to bom dal na trdo da se bo zapela po moji logiki....vlece kaksnih 15-20sekund nato pa popusti..izvlecem iglico in ima zlomljena usta ter poznajo se sledi zob.
Popoldne ponovim vajo in ujamem skupaj 3 iglice, z eno sm probal malo pod povrsino z 80gr svincem pa sem jo zapel in je poginila, dam novo gor brez svinca eno pa izpustim, kao dobra karma. Vlecem kaksnih 15minut in tokrats em nastimal da se rola zacne odvijat ob prijemu....naenkrat se zacne rola odvijat, vzamem iz drzala in zategnem, opa vidim strelko ki se ze mece iz vode...jo privijem do colna in se parkrat skoci, jaz ze odprem skrinjo in pripravim gaf nato pa se enkrat skoci, vmes miga z glavo in prereže flurocarbon 0,70 kot za salo...ni bila kaj posebno velika, ampak tak okoli 1,5kg, me je pa vseeno posteno razpi..
Jutri mam se en dan in zajla je ze pripravljena, upam da ulov tokrat bo