Ribolov oz. lignjelov v decembru
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Ribolov oz. lignjelov v decembru
A je kdo interesent da bi šli 22.12 ali 23.12 lovit na naše morje? Barko najamemo v Izoli ali Kopru za cca 6-8 oseb in gremo malo lovit, kar bo prijemalo. Bistvo najete barke z skiperjem je da se vsak boji da bo čoln ves usran od lignjev, pa še Wc je gor.
lov
Kakšna bi pa bila cena barke s skiperjem za 2 dni ?
Možakar(Boštjan iz Izole), ki nas je pred leti peljal na ribolov in se s tem ukvarja ne javi, ker se je preselil in z vseh koncev pridobivam informacije da ga kontaktiram. Max ljudi je 11 na barki da se lahko normalno lovi. Do sedaj smo štirje tako, da ni problema samo še barko in skiperja je potrebno dobit
Največji problem do sedaj razen barke je: Kdo bo trezen vozil?! Se mi pa zdi, da sem nekje prebral,da se na barki ne sme pit in če je samo en član na barki vinjen, barko lahko zaplenijo.
Največji problem do sedaj razen barke je: Kdo bo trezen vozil?! Se mi pa zdi, da sem nekje prebral,da se na barki ne sme pit in če je samo en član na barki vinjen, barko lahko zaplenijo.
pij...
Zanimivo to ...en član pijan in gre barka adijo mare...hahahahaha dobra je ta .....
Pred leti so znanci šli na rafting po Kolpi.Rafte so si izposodili pri eni firmi.Seveda raftanje se je spremenilo v pivski izlet malo so tulili in delali galamo.Prišli so možje v modrem vsem dali pihat in ker so bili vsi pod gasom so dobili kazni in prepoved nadalnje plovbe.Lepo so se izkrcali na kopno,rafte pa je odpeljala firma.Lastnik firme ki izposoja rafte mi je povedal,da so vsi udeleženci zavarovani za primer nezgode,kar pa seveda pomeni,da morajo biti obvezno trzni.Mislim,da je za morje zakonodaja enaka ali vsaj podobna.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost