strel cipla čez oči

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Sep 08, 2016 13:02

piko napisal/-a:pozdrav,

evo. Maretu očitno ni uspel strel skozi obe očesi. pocar!

pa še nekaj. naslednjič ribi najprej skrajšaj muke. z nožem. potem pa foto sešn pa video pa še kaj če je tako nujno. tale ubogi cipelj je samo na posnetku(morda tudi kasneje) v agoniji trpel mnogo preveč časa. samo zaradi snemanja. popolnoma po nepotrebnem.

p

enim pač ne gre kot drugim :roll:
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 18:48

MareC napisal/-a:
đoni napisal/-a:seveda lovim boljše zadeve, samo tu je prikazan natančen strel........... in to je to..............

na nekem drugem forumu si rekel, da si začetnik, kako zdaj naenkrat "loviš boljše zadeve" in da je bila ta strelka tvoj prvi ulov

mojster ribolovec (šareni), nekateri tukaj spremljamo tudi druge forume in smo tudi tam aktivni, ustvaril si lep ulov (sera 2,2kg), je pa to riba, ki je trenutno močno invazivna, napadalna in zelooo pogosta....
drugače sem pa bolj amater in ti niti do kolen ne sežem z mojim ulovom :wink:

Slika

Seveda sem začetnik saj se šele 3 dobre lete ukvarjam z podvodnim ribolovom....." Kako naenkrat lovim bolše zadeve" zgleda da imajo nekateri ciple za smetarje in podobno....na bolše zadeve sem pa mislil ( Šarag 26cm, Salpa 32cm, orada 28 cm in tako dalje ) nisem rekel da lovim neke rekordne ribe, in da je strelka bila moj prvi večji ulov 75cm, kar je razlika na ostale ribe in doživetje.....Seveda je za mene to večji ulov....Kar se pa tiče posnetka cipla sem pa hotel pokazati kako je puščica letela čez oči kar se redko zgodi da tako ribo zadaneš....začetnik sem pa seveda in se še vedno učim......
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 18:55

MareC napisal/-a:
đoni napisal/-a:seveda lovim boljše zadeve, samo tu je prikazan natančen strel........... in to je to..............

na nekem drugem forumu si rekel, da si začetnik, kako zdaj naenkrat "loviš boljše zadeve" in da je bila ta strelka tvoj prvi ulov

mojster ribolovec (šareni), nekateri tukaj spremljamo tudi druge forume in smo tudi tam aktivni, ustvaril si lep ulov (sera 2,2kg), je pa to riba, ki je trenutno močno invazivna, napadalna in zelooo pogosta....

Slika

Drugače pa naj je strelka še nevem kako invazivna pa nevem kako napadalna, pa nevem kako zeloooooooo zelooooooooo pogosta, meni je dala ogromno užitka v lovu. Drugače pa ti ko loviš že 20 let verjamem da na začetku nisi šel v vodo in potegnil 50 kg gofa ven.......verjetno je to tudi tvoj prvi ulov orade pred 20-timi leti.....LP
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Sep 08, 2016 19:37

moj ulov vidiš na sliki
in to je to za ta dnar
od mladosti do zdaj :oops:
nikakršnih hudih centimetrov in kil :cry:
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 19:41

MareC napisal/-a:moj ulov vidiš na sliki
in to je to za ta dnar

odlično, le tako naprej......Polno morje rib ti želim.....
In veliko užitkov v lovu :wink:
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Sep 08, 2016 19:47

đoni napisal/-a:
in to je to za ta dnar

oprosti đoni sem že mal sklerozen, pa a veš, da je bil še eden , ampak že nekaj časa nazaj

Slika
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 19:53

MareC napisal/-a:
đoni napisal/-a:
in to je to za ta dnar

oprosti đoni sem že mal sklerozen, pa a veš, da je bil še eden , ampak že nekaj časa nazaj

Slika

Odličnoooo, svaka čast, sanje marsikoga, tudi moje, samo nevem zakaj takšno dokazovanje z tvojimi iskušnjami in leti podvodnega ribolova z mojimi ki so neprimerljive seveda......Ti se verjetno že zamenjal 10 neoprenov, 10 pušk itd...Jaz pa svoj 1 neopren in prvo puško komaj pomočil v morje.......
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 19:58

đoni napisal/-a:
MareC napisal/-a:
đoni napisal/-a:
in to je to za ta dnar

Slika

Odličnoooo, svaka čast, sanje marsikoga, tudi moje, samo nevem zakaj takšno dokazovanje z tvojimi iskušnjami in leti podvodnega ribolova z mojimi ki so neprimerljive seveda......Ti se verjetno že zamenjal 10 neoprenov, 10 pušk itd...Jaz pa svoj 1 neopren in prvo puško komaj pomočil v morje.......

Jaz sem pač navdušen nad vsemu kar se mi zgodi pod vodo pri lovu.....Za mene riba teška 2,2kg je neverjetno doživetje, pri tebi verjamem da to ni nč novga kar bi vidu in kar si uloviu.....
lp
Želim ti še najmanj 10 takšnih in večjih.... :wink:
Uporabniški avatar
MareC
Admiral

OdgovorNapisal/-a MareC » Če Sep 08, 2016 20:05

če ne bi bilo youtuba, FB, forumov tudi dokazovanja ne bi bilo, ti si verjetno tudi s tem namenom objavil tvoj ulov, da se pohvališ , takšni pač smo,
večjega bo že težko, ker je ta imel 10,5kg do sedaj največji v Jadranu ulovljeni na puško so bili okol 12 kg
bom se potrudil, da presežem magično trimestno številko kapitalnih ulovov

lp
zubatac
đoni
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a đoni » Če Sep 08, 2016 20:11

MareC napisal/-a:če ne bi bilo youtuba, FB, forumov tudi dokazovanja ne bi bilo, ti si verjetno tudi s tem namenom objavil tvoj ulov, da se pohvališ , takšni pač smo,
večjega bo že težko, ker je ta imel 10,5kg do sedaj največji v Jadranu ulovljeni na puško so bili okol 12 kg
bom se potrudil, da presežem magično trimestno številko kapitalnih ulovov

lp
zubatac

jaz tudi upam da ti bo uspelo..... :wink:
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Sep 08, 2016 23:13

čist neprimeren posnetek, neprimeren naslov. Iskal sem izraz, pa bo masturbacija kar pravi.

Ne razumem kako se lahko hvalis z necim, kar je najmanj neokusno, potem pa se reces natancen strel...

Tudi sam sem ribič in spostujem slike, kot je recimo od mareC kit na drugi sliki. Ce bi pa prilimal enako sliko kako masturbira na to, da ima skozi oči puščico ali pa v kaki nespostljivi pozi do ulova bi bilo pa isto, pa tudi ce bi imel 20kg!
Do plena se moras vesti spostljivo! Pika!

Sam sem v zivljenju slikal 2 ribe in samo eno objavil na FB.
Pa sem za primer ujel kilskega brancina na spin za rep, kar je se bolj "zanimivo"!!

Pa prosim brez zamere!

Modu pa predlagam izbris tega posnetka.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » Če Sep 08, 2016 23:19

đoni napisal/-a:
MareC napisal/-a:

Slika

Seveda sem začetnik saj se šele 3 dobre lete ukvarjam z podvodnim ribolovom....." Kako naenkrat lovim bolše zadeve" zgleda da imajo nekateri ciple za smetarje in podobno....na bolše zadeve sem pa mislil ( Šarag 26cm, Salpa 32cm, orada 28 cm in tako dalje ) nisem rekel da lovim neke rekordne ribe, in da je strelka bila moj prvi večji ulov 75cm, kar je razlika na ostale ribe in doživetje.....Seveda je za mene to večji ulov....Kar se pa tiče posnetka cipla sem pa hotel pokazati kako je puščica letela čez oči kar se redko zgodi da tako ribo zadaneš....začetnik sem pa seveda in se še vedno učim......

letos marca si napisal, da si lani prvič sel lovit za 1 teden :)

No zdaj bom pa nehal. Se enkrat brez zamere... Jaz sem eden izmed tistih, ki vrne vecino rib nazaj morju in sem med ta tecnimi! :)
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Če Sep 08, 2016 23:49

:shock: naj še jaz povem kar mislim, že od začetka sledim tej temi in....... če, bi jaz tako natančno ustrelil ribo bi jo čim prej povlekel k sebi in ji skrajšal muke, dobro da ribe ne tulijo in jokajo od bolečin, ker potem ne bi bilo nič kaj lepo snemat tega prizora, tako, da mi niti na pamet nebi prišlo, da bi tak posnetek kje objavljal ali nekomu kazal saj mi ni niti malo okusen, pa se taka mala riba ki je komaj začela živet. Sem samo povedal kaj mislim, pa brez zamere, ljudje smo si različni. l.p. alesjo
kr3mn1
Admiral
Kraj: Kranj / Pag(LUN)

OdgovorNapisal/-a kr3mn1 » Pe Sep 09, 2016 07:29

zame so ciplji smetarji, sedaj če pa ti ješ od prvega špara ki se pod ladjam valja naprej vse, potem si že vse povedal, kar veš okol rib. Sorry :)

MareC: Mogoče bi ujel kaj več, če ne bi tega le krom pladnja sabo vlačil na lov :)
minek
Kapitan fregate
Kraj: maribor

OdgovorNapisal/-a minek » Pe Sep 09, 2016 08:55

kr3mn1 napisal/-a:zame so ciplji smetarji, sedaj če pa ti ješ od prvega špara ki se pod ladjam valja naprej vse, potem si že vse povedal, kar veš okol rib. Sorry :)

MareC: Mogoče bi ujel kaj več, če ne bi tega le krom pladnja sabo vlačil na lov :)
Če poznaš samo ciplje iz marine si tudi že več povedal, kot si nameraval. Sorry :)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta