luč za lignjelov

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Spin123
Kapitan bojne ladje

OdgovorNapisal/-a Spin123 » Po Dec 26, 2016 02:20

mile napisal/-a:Izdelal sem podobno luč kot je HG. Učinek enak originalu. Led trakove sem kupil preko neta-mislim da "superstrela" vse skupaj nalepil na eno kovinsko cev, ki sem jo potem vložil v prozorno plastično cev, od strani pa zadihtal s pokrovi od sifonov in diht maso-kit. Vse skupaj je stroška eni 50,00 €ur.
V glavnem zadeva deluje.

Jaz sem podobno izdelal, sem pa kupil led trak iz ebaya za 5eur, ampak ko se je to prižgalo je nastal dan pod vodo. Sem pa slabo zatesnil in je prišla notr voda, tako da sem potem na koncu kar brez zaščite direkt v kontaktu z vodo potopljeno več dni zapored in je normalno delalo,ampak so pa lučke na sledečem ribolovu ki je bil par mesecev kasneje crknile

Sicer pa, kako globko pa to spustiš?
ericssson
Desetnik
Kraj: Dobrovo v Brdih
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a ericssson » So Mar 04, 2017 16:15

mile napisal/-a:Izdelal sem podobno luč kot je HG. Učinek enak originalu. Led trakove sem kupil preko neta-mislim da "superstrela" vse skupaj nalepil na eno kovinsko cev, ki sem jo potem vložil v prozorno plastično cev, od strani pa zadihtal s pokrovi od sifonov in diht maso-kit. Vse skupaj je stroška eni 50,00 €ur.
V glavnem zadeva deluje.

@mile: koliko pa si vzel ti fi te zunanje cevi? sam se spravljam v izdelavo že kar nekaj časa pa je vedno kaj vmes :roll:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta