LP Vege
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Vege napisal/-a:Lignjelovci kje ste??? Alesjo, pogešamo te tam pred SesljanomA te je gripa prvezala za posteljo al žena
Danes (četrtek) sva s prijateljem Boštjanom spet poskusila srečo in končni rezultat je bil 4:4 in to prav po dva SKORAJ enaka kalamara. Objavljam najin ulov. Čakam pa tudi poročilo od Karlitota, ki je tudi krožil tam okoli.
LP Vege
alesjo napisal/-a::D današnji popoldan pa do teme je bil najuspešnejši v tej sezoni, lignji so hudo napadali vabe, zaloge v zmrzovalniku so se pa okrepile, ja, vse je štimalo, oseka, bonaca, mlaj in še kaj![]()
Karlito napisal/-a:alesjo napisal/-a::D današnji popoldan pa do teme je bil najuspešnejši v tej sezoni, lignji so hudo napadali vabe, zaloge v zmrzovalniku so se pa okrepile, ja, vse je štimalo, oseka, bonaca, mlaj in še kaj![]()
Ma kje si lovil? Je blo res 30 komadov? Jaz sem cikcakal pred sesljanom in do hotela in nic in nic...en kalimero od 60dkg se je obesil in ce ne niti prijema... Ce sem prav videl (imas novo jadrnico? ni vec una rdeca?) si bil skor na mestu tam pri onem malem skoljciscu?
Dan prej, ko sta bila se vege in bostjan pa 3 male komadice... In 3 lovke...
alesjo napisal/-a:Karlito napisal/-a:alesjo napisal/-a::D današnji popoldan pa do teme je bil najuspešnejši v tej sezoni, lignji so hudo napadali vabe, zaloge v zmrzovalniku so se pa okrepile, ja, vse je štimalo, oseka, bonaca, mlaj in še kaj![]()
Ma kje si lovil? Je blo res 30 komadov? Jaz sem cikcakal pred sesljanom in do hotela in nic in nic...en kalimero od 60dkg se je obesil in ce ne niti prijema... Ce sem prav videl (imas novo jadrnico? ni vec una rdeca?) si bil skor na mestu tam pri onem malem skoljciscu?
Dan prej, ko sta bila se vege in bostjan pa 3 male komadice... In 3 lovke...
Si malo zgrešil, nisem nikoli imel rdeče jadrnice, svetlo plavo pa ja, zdaj pa je temno plavavidel sem kar nekaj bark zelo blizu obale, ampak tam se nič ne dogaja, še vedno je treba lovit dlje od obale in najpomembneje
je to, da moraš bit ob pravem času na pravem mestu
kje? , tam kjer so lignji
![]()
jaz pa sem bil tam
![]()
lignji ne iščejo tvojih vab, ti moraš njih poiskat
taka ti je ribarska štorija
Daki napisal/-a:Menda je v slovenskem morju ujet in registriran ligenj slabe 4kg.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta