Kaj želiš povedati?
A črnila ti še ni zmanjkalo?
Olj imaš še dosti?
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Modras napisal/-a:Daki, a se boš pridružil?
igorb napisal/-a:meni gredo tile zeleni rahlo na K.,ker nisem podhranjenme zmeraj ko se vležem na plažo začnejo pokrivat z plahtami ter močit z vodo,zadnjič so me celega spraskal,ko so me porivali po pesku nazaj v vodo
![]()
potem jih vidiš ko objavijo kako mastijo z škampi,gofov karpaccio,palamida,vse to morilsko početje počasno utrujanje ubogih morskih bitij da jih privlečejo na barko se z slikajo z morskimi mrliči,jih kažejo na krožniku,uboge kalmare raztegujejo jih slikajo z daleč od sebe stegnjenimi rokami,da ubogi reveži izgledajo večji kot so je res zavržno dejanje,obstaja celo forum kjer kažejo svoja morilska nagnjenja,menda se imenuje ribolov je res sramota za razne morilske pripomočke palice,trnke,mašince,lakse porabijo toliko denarja da bi z njim povprečna družina v Afriki preživela celo leto in na koncu še pridigajo o morali.morale ni neha se tam ko ubiješ,pa četudi ubiješ samo nasmeh.
Modras napisal/-a:Psycho, tvoj vzdevek o tebi veliko pove in dokazuje da si kreljovič in da ti je marketing opral možgane.
racOOn, tebi pa povem, da si dobro navedel, ker hudič je ker se pri nas vsak vmešava v sosedovo njivo in namerno izziva.
A morskega psa sta že probala?

Modras napisal/-a:Psycho, tvoj vzdevek o tebi veliko pove in dokazuje da si kreljovič in da ti je marketing opral možgane.
A morskega psa sta že probala?
alesjo napisal/-a::evil: mislim, da je že skrajni čas, da se to temo odstrani iz foruma
Modras napisal/-a:alesjo napisal/-a::evil: mislim, da je že skrajni čas, da se to temo odstrani iz foruma
Se strinjam ker stalno vegani in aktivisti vletavajo in smetijo forum
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti