Pozdravljeni,
tako, kot sem napovedal med malimi oglasi, tematiko nadaljujem tukaj. S ponosom na prijatelja, sebe in dobro opravljen začetek, vas Morjeplovce kot prve uradno seznanjeni, da je bila v sloveniji razvita, izdelana, ter uspešno testirana karbonska puška za PL, izdelana v tehnologiji monokok. Brez zadržkov in samohvale lahko povem, da se lahko izdelek povsem enakovredno primerja z ostalimi, podobnimi izdelki na tržišču.
Ker ste tukajšnja družba sami dobri fantje vam bom zadevo predstavil od samega začetka. Kako se je zgodba začela, si lahko preberete na spodnji povezavi, ko sem pred par leti z enim drugim prijateljem ročno izdelal prve štiri lesene puške za znane naročnike, kar je bila osnova za nadaljevanja v smeri karbona.
http://forum.pdmb.net/viewtopic.php?f=19&t=589
Morem na sestanek(bemti tud v nedeljo zvečer), še bom hiter še danes kaj o karbonu napišem, oz prilepim par fotk.
Trident lesene in Trinity karbonske puške
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Trident lesene in Trinity karbonske puške
Če različni ljudje delajo isto, ni isto
spremljam to vašo zadevo tudi preko drugega foruma imam tudi nekah feedback-ov
vendar sem sam, po tem, ko sem se kar 2x nasankal in kupil nov proizvod renomiranega proizvajalca za 800€ in potem stvar prodal za 400e , ker pač nove stvari rabijo čas, da se dokažejo v vodi
in prebrodijo otroške bolezni(ki jih bo imela tudi vaša karbonska puška) vsaj moje mnenje je, da takrat ko bo izdelanih več primerkov in ustrezno stestiranih je zadevo za kupit
drugače pa bi osebno(to sem tudi naredil) kupil preizkušen izdelek, ki je že dalj časa na tržišču in ga uporablja več različnih lovcev
glede projekta pa tako, pušk je toliko koliko je garaž po svetu in danes je poplava takih in podobnih izdelkov na tržišču (SLO in CRO pa še v večini mediteranski dežel)
super je, da ste se lotili izdelave tudi karbonskega tipa puške in da zaupate v proizvod
pa brez zamere
l.p.
Mare
vendar sem sam, po tem, ko sem se kar 2x nasankal in kupil nov proizvod renomiranega proizvajalca za 800€ in potem stvar prodal za 400e , ker pač nove stvari rabijo čas, da se dokažejo v vodi
in prebrodijo otroške bolezni(ki jih bo imela tudi vaša karbonska puška) vsaj moje mnenje je, da takrat ko bo izdelanih več primerkov in ustrezno stestiranih je zadevo za kupit
drugače pa bi osebno(to sem tudi naredil) kupil preizkušen izdelek, ki je že dalj časa na tržišču in ga uporablja več različnih lovcev
glede projekta pa tako, pušk je toliko koliko je garaž po svetu in danes je poplava takih in podobnih izdelkov na tržišču (SLO in CRO pa še v večini mediteranski dežel)
super je, da ste se lotili izdelave tudi karbonskega tipa puške in da zaupate v proizvod
pa brez zamere
l.p.
Mare
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti