LP
Popravilo ribiške palice
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Popravilo ribiške palice
Kako popravit ribiško palico? Nalomila se je na koncu, na najožjem delu. Materijal je najverjetneje plastika. MADE in China
LP
LP
V ribiških trgovinah dobiš en košček neke - plastika smole!!!
To zadevo z vžigalnikom segreješ in kapšneš na rinko in konjico palice, daš eno na drugo in počakaš da se strdi.
Z olfa nožkom postrgaš dol višek mase ki je okoli konjice.
To je to - stane pa nekaj €vrov in je dobro imeti vedno s seboj.
Jaz sem to kupil v Ljubljani pri Gospodarskem razstavišču...
To zadevo z vžigalnikom segreješ in kapšneš na rinko in konjico palice, daš eno na drugo in počakaš da se strdi.
Z olfa nožkom postrgaš dol višek mase ki je okoli konjice.
To je to - stane pa nekaj €vrov in je dobro imeti vedno s seboj.
Jaz sem to kupil v Ljubljani pri Gospodarskem razstavišču...
Kot je predhodnik rekel, rinke snameš tako, da jih segreješ z vžigalnikom, špico potegneš nazaj skozi ročaj, sam nataknem nov špic tako, da v luknjo kampnem malo sekundnega lepila, ki ga po potrebi nato, ko se špica zopet zlomi segreješ z vžigalnikom in ga lahko ponovno snameš.
Fajn je če imaš na zalogi nekaj konjic-špicev (mislim obročke) da jih namestiš, če je konica zlomljena in malo debelejša.
Fajn je pa tudi če imaš na zalogi kaj špice...mislim palic, ki stanejo v trgovini nekaj evrov, enako konjice ...rinke.
Malo debelejše uporabi za "grunt"...svinec in na dno.....
one tanke pa za plavača. Govorim za manjše ribe, ker večjih pa itak ne znam uloviti.
b9
Fajn je če imaš na zalogi nekaj konjic-špicev (mislim obročke) da jih namestiš, če je konica zlomljena in malo debelejša.
Fajn je pa tudi če imaš na zalogi kaj špice...mislim palic, ki stanejo v trgovini nekaj evrov, enako konjice ...rinke.
Malo debelejše uporabi za "grunt"...svinec in na dno.....
one tanke pa za plavača. Govorim za manjše ribe, ker večjih pa itak ne znam uloviti.
b9
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta