ribiške karte na hrvaškem
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Zdravo,
da ne odpiram nove teme sprašujem tukaj.
Kakšne so vaše izkušnje z nakupom riblovne dovolilnice za hrvaško morje preko njihove internetne strani?
Moj edini pomislek je ta, da morm vnesti številko moje plačilne kartice direktno preko interneta, saj nisem zasledil možnosti plačila preko PayPal - a.
Kako hitro dobiš dovolilnico?
hvala in lep pozdrav,
Ali
da ne odpiram nove teme sprašujem tukaj.
Kakšne so vaše izkušnje z nakupom riblovne dovolilnice za hrvaško morje preko njihove internetne strani?
Moj edini pomislek je ta, da morm vnesti številko moje plačilne kartice direktno preko interneta, saj nisem zasledil možnosti plačila preko PayPal - a.
Kako hitro dobiš dovolilnico?
hvala in lep pozdrav,
Ali
Moje izkušnje in vseh, ki jih poznam in so kupovali dovolilinice, so pozitivne. Način preko te strani se mi zdi varen. Ko boš odtipkal svoje številke, te sistem zapelje še preko tvoje banke, za še eno varnostno kodo.
Dovolilnico dobiš v roku pol ure. Ponavadi še dosti prej. Dobiš v stvari odgovor na comp s katerega si poslal naročilo. In to samo številko dovolilnice. Spodaj pa je tudi priponka PDF in si jo lahko sprintaš.
Nekaj je bilo govora, da je ne moreš kupit za isti dan. Tega ne morem trdit.
lp
.
Dovolilnico dobiš v roku pol ure. Ponavadi še dosti prej. Dobiš v stvari odgovor na comp s katerega si poslal naročilo. In to samo številko dovolilnice. Spodaj pa je tudi priponka PDF in si jo lahko sprintaš.
Nekaj je bilo govora, da je ne moreš kupit za isti dan. Tega ne morem trdit.
lp
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Ravno prejšnji teden sta dva SLO penzionista v kampu Pomer učila ribolova svoja dva vnuka. In glej ga zlomka ravno takrat, ko sta nedolžno, mislim brez vsakršnega strahu že večkrat neuspešno vrgla svoja dva trnka z obale v lužo, ki se ji reče Pomerski zaliv sta se prikazala predstavnika zakona.
Izgovori, da samo učita svoje dva vnuka niso pomagali tako, da sta baje plačala vsak po 500 kun kazni, ker nista imela dovolilnice.
Kasneje mi je hišnik v kampu razložil, da so budni Hrvaški policaji dobili komando, da lovijo amaterje brez dovolilnic ravno po kampih.
Sem pa ravno kakšen dan nazaj, seveda brez dovolilnice, z obale tam ujel lepo orado dolžine natanko 30 cm in ciplja dolžine 37 cm.
Se očitno res ni za brez veze izpostavljati in loviti brez dovolilnice.
Izgovori, da samo učita svoje dva vnuka niso pomagali tako, da sta baje plačala vsak po 500 kun kazni, ker nista imela dovolilnice.
Kasneje mi je hišnik v kampu razložil, da so budni Hrvaški policaji dobili komando, da lovijo amaterje brez dovolilnic ravno po kampih.
Sem pa ravno kakšen dan nazaj, seveda brez dovolilnice, z obale tam ujel lepo orado dolžine natanko 30 cm in ciplja dolžine 37 cm.
Se očitno res ni za brez veze izpostavljati in loviti brez dovolilnice.
-
al
jeb...
Škoda, da se nista znašla in palici porinila otrokoma v roke....
Kaj pa zdaj?
Kaj pa zdaj?
.
Žal je to tako kot je!
Bebavo, kot se verjetno počutita akterja zgodbe.
Mali človečki se spravijo delat "red" na področju, ki ne ogroža nikogar.
Buljim v ekran in sploh ne vem kaj bi še napisal.
Razganja me od besa, ko slišim za take primere.
Sploh pa me zanima učinek takega razkazovanja mišic!
Negativnost na vseh nivojih!
LP
.
Žal je to tako kot je!
Bebavo, kot se verjetno počutita akterja zgodbe.
Mali človečki se spravijo delat "red" na področju, ki ne ogroža nikogar.
Buljim v ekran in sploh ne vem kaj bi še napisal.
Razganja me od besa, ko slišim za take primere.
Sploh pa me zanima učinek takega razkazovanja mišic!
Negativnost na vseh nivojih!
LP
.
pajer 1
-
al
al napisal/-a:jaz pravim: naj Putin že začne ww3 pa gremo pol malo v akcijo.
bo hudo ampak očitno mora bit tako (zgodovina uči...)
Tale tvoja pa ni na mestu. Prvi metek ti naj barko fenta, drugi te da na voziček, tretji na otroka, pa da te pol vidm junaka z naslanjača. Pa brez zamere kolega.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost