ribiške dovolilnice na hrvaškem v praksi
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
.
Poglej, TUKAJ.
Na tej strani imaš desno spodaj popis pooblaščenih prodajalcev za ribiške "dozvole".
Žal je tako, da turizem nekateri zaposleni v tej branži, in teh je velika večina, ne razumejo več kot prodaja apartmajev, hotelov in izletov, če to že izrecno želite.
Na sejmu turizma letos na gospodarskem raztavišču, Lj, na uradnem paviljonu HR , ki je vabil in vabil in vabil, pa o ribolovnih dovolilnicah in njihovem režimu za tujce ni vedel nihče nič.
Takle mamo!
P. S.
In zakaj je ne kupiš preko svojega compa?
Je vsako ribo težje ujet!
.
Poglej, TUKAJ.
Na tej strani imaš desno spodaj popis pooblaščenih prodajalcev za ribiške "dozvole".
Žal je tako, da turizem nekateri zaposleni v tej branži, in teh je velika večina, ne razumejo več kot prodaja apartmajev, hotelov in izletov, če to že izrecno želite.
Na sejmu turizma letos na gospodarskem raztavišču, Lj, na uradnem paviljonu HR , ki je vabil in vabil in vabil, pa o ribolovnih dovolilnicah in njihovem režimu za tujce ni vedel nihče nič.
Takle mamo!
P. S.
In zakaj je ne kupiš preko svojega compa?
Je vsako ribo težje ujet!
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Re: ribiške dovolilnice na hrvaškem v praksi
Od danes dalje naj bi bilo možno kupiti letno dovolilnico za rekreacijski ribolov za leto 2018.
Glede na spremeljivost hrvatov glede te tematike je morda čim hitrejši nakup zelo smiseln.
žal pri spletni prijavi lahko izbereš leto 2018, se pa datumi veljavnosti prikažejo za 2017. Naprej sicer nisem poskušal. je kdo uspel kupiti letno dovolilnico za 2018?

Glede na spremeljivost hrvatov glede te tematike je morda čim hitrejši nakup zelo smiseln.
žal pri spletni prijavi lahko izbereš leto 2018, se pa datumi veljavnosti prikažejo za 2017. Naprej sicer nisem poskušal. je kdo uspel kupiti letno dovolilnico za 2018?

-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Dosedanja praksa mi je pokazala, da vse kar kupuješ v tekočem letu je tudi letnica tega leta.
Če nočeš imeti problemov jo kupi 1.1.2018 od 00,01 ure naprej
NOVI FOSIL hvala za nasvet! 
Hrvaške dovolilnice so trenutno offline.
"Prodaja dozvola za rekreacijski ribolov na moru
On-line prodaja dozvola se privremeno obustavlja do završetka usklađivanja sustava prodaje s odredbama novih propisa. Završetak rada na sustavu i ponovno omogućavanje on-line prodaje dozvola očekuje se 21. prosinca 2017. godine. "
"Prodaja dozvola za rekreacijski ribolov na moru
On-line prodaja dozvola se privremeno obustavlja do završetka usklađivanja sustava prodaje s odredbama novih propisa. Završetak rada na sustavu i ponovno omogućavanje on-line prodaje dozvola očekuje se 21. prosinca 2017. godine. "
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Rabijo 1 mesec da uredijo ON-LINE.
Tudi dnevne ne moreš kupiti
- dole
- Viceadmiral
- Kraj: gorenjska - center galaksije
Sve vrste godišnjih dozvola svi korisnici mogu kupiti isključivo u Ministarstvu poljoprivrede - Upravi ribarstva i njezinim ispostavama ili kod ovlaštenih pravnih i fizičkih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru, te se one ne mogu kupiti putem interneta.
Očitno se letnih dovolilnic ne bo dalo kupiti preko net-a.
BANDA
Toliko in LP
BANDA
Toliko in LP
mirno morje
dole napisal/-a:Sve vrste godišnjih dozvola svi korisnici mogu kupiti isključivo u Ministarstvu poljoprivrede - Upravi ribarstva i njezinim ispostavama ili kod ovlaštenih pravnih i fizičkih osoba za prodaju dozvola za rekreacijski ribolov na moru, te se one ne mogu kupiti putem interneta.
BANDA
Toliko in LP
res je, jaz sem kupil na Lošinju letno za športni ribolov, ki se sigurno bolj splača kot rekreacijska, plačal sem 350+50HRK za 365 dni oz do 31.12.2018
-
Daki
MareC napisal/-a:res je, jaz sem kupil na Lošinju letno za športni ribolov, ki se sigurno bolj splača kot rekreacijska, plačal sem 350+50HRK za 365 dni oz do 31.12.2018
Točno to sem danes izvedel in bom isto kupil športno za 400 kun, ker je bolj ugodna kot rekreacijska. Pa še možnost je zraven kupiti letno karto za tune za dodatnih 700 kun. Pri rekreacijski to ni mogoče.
A lahko nekdo ribiškemu laiku na hitro razloži tele tipe dovolilnic? Kaj je razlika med rekreacijskim in športnim?
-
Daki
Pri športnih dovollilnicah je poleg dveh palic (rekreacijska) dovoljena tudi harpuna.
Daki napisal/-a:Pri športnih dovollilnicah je poleg dveh palic (rekreacijska) dovoljena tudi harpuna.
dovoljene sta dve podovodni puški
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost