....
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- Novinec
- Admiral
- Kraj: Sailing on the world
- Kontakt:
MareC napisal/-a:sezona še ni končana upam, da še kak ulov prilimam(včeraj je šlo za malo mimo, pa bi gof okol 30kg končal z inoxom v hrbtu) ni bil dovolj blizu za dober strel
ala mejte se
Mare, mene pa nekaj zanima. Prebral sem v reviji Otvoreno more, da lahko nastreljena riba, ki je težja od 14 kg, potegne za sabo 80 kg težkega potapljača.
Je to po tvojem možno v praksi ali je to samo teorija?
LP
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Novinec napisal/-a:MareC napisal/-a:sezona še ni končana upam, da še kak ulov prilimam(včeraj je šlo za malo mimo, pa bi gof okol 30kg končal z inoxom v hrbtu) ni bil dovolj blizu za dober strel
ala mejte se
Mare, mene pa nekaj zanima. Prebral sem v reviji Otvoreno more, da lahko nastreljena riba, ki je težja od 14 kg, potegne za sabo 80 kg težkega potapljača.
Je to po tvojem možno v praksi ali je to samo teorija?
LP
Mare je brez skrbi, ker nima 80 kg
To pomoje kar drži. V skrajni sili pa puško reskiraš ali pa vsaj ost. Jo prerežeš z nožem. Ampak Mare obvlada sceno in ribo zna utrudit.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
a seveda, vse te ribe so velike borke/borci z lahkoto te vleče , imel sem priložnost probat kako vleče 37,5kg gof in ti povem, da me je kljub 50m odvite vrvice na mlinčku pod puško riba vlejkla dobrih 400m na odprto morje
Jebenti a ni to malo nevarno kaj pa če potegne v globino, a imaš kak balon da označiš puško al kaj. Dobr saj če nimaš ure ne veš kolk časa si pod vodo pa vseeno?
Prvo srečanje si ga najebal, boš bolj malo pil ker boš precej govoril.
Jebenti a ni to malo nevarno kaj pa če potegne v globino, a imaš kak balon da označiš puško al kaj. Dobr saj če nimaš ure ne veš kolk časa si pod vodo pa vseeno?
kocka napisal/-a:Jebenti a ni to malo nevarno kaj pa če potegne v globino, a imaš kak balon da označiš puško al kaj. Dobr saj če nimaš ure ne veš kolk časa si pod vodo pa vseeno?![]()
A bo malo drugače
Dan pred ruto MaretaC na špago (da ga ne izgubimo), pa da prinese 80 kilskega zubatca. Roštilj v zalivu, muzičarji in morski slavčki obvezno. Mi bomo jedli in pil on pa predaval o lovu na velike ribe.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti