Slovenska obala

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
mamaMicka
Admiral

OdgovorNapisal/-a mamaMicka » To Okt 04, 2011 15:44

In kaj sem zdaj jaz kriv? Saj nisem jaz postavil vprasanja v napacno temo!

:)
Morski_volk
Kapitan
Kraj: obala

Re: Slovenska obala

OdgovorNapisal/-a Morski_volk » To Okt 04, 2011 16:14

clipper napisal/-a:
POTAPI napisal/-a:Zanima me ali se kdo ukvarja z ribolovom iz barke .Se pravi bi se dobli v pristanišču zjutraj zrihta karte vabo in gremo ven lovit za celi dan še po možnosti prenočišče ali brez prej pove kolko je cena in se zmenimo .L.P.

Če te zanima me lahko pokličeš :wink:

Kratko in jedrnato....vsaka čast :wink: ...lahko da si avtor teme ne more privoščit drugače kot takole ribolov....zato torej prošnja....tukaj pa se očitno rado pametuje na dolgo in široko....1 stran samih neumnosti!
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Okt 04, 2011 17:21

Morski_volk napisal/-a:
clipper napisal/-a:
POTAPI napisal/-a:Zanima me ali se kdo ukvarja z ribolovom iz barke .Se pravi bi se dobli v pristanišču zjutraj zrihta karte vabo in gremo ven lovit za celi dan še po možnosti prenočišče ali brez prej pove kolko je cena in se zmenimo .L.P.

Če te zanima me lahko pokličeš :wink:

Kratko in jedrnato....vsaka čast :wink: ...lahko da si avtor teme ne more privoščit drugače kot takole ribolov....zato torej prošnja....tukaj pa se očitno rado pametuje na dolgo in široko....1 stran samih neumnosti!

Pa se je le našel pameten mož, da nam pove kar nam gre.

Bravo!

Bom drugič raje počakal, če se bom sploh oglasil.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » To Okt 04, 2011 17:23

mamaMicka napisal/-a:In kaj sem zdaj jaz kriv? Saj nisem jaz postavil vprasanja v napacno temo!

:)

Nič nisi kriv, oprosti če tako razumeš.

Še zmeraj je tema Slovenska obala. Te se držimo.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » To Okt 04, 2011 17:42

Morski_volk napisal/-a: ...lahko da si avtor teme ne more privoščit drugače kot takole ribolov....zato torej prošnja....

Od kod ideja, da si lahko avtor teme privošči samo poceni ribolov? Sploh glede na to, da bi rad imel vse v paketu in po možnosti še prenočišče...
rider666
Admiral

OdgovorNapisal/-a rider666 » To Okt 04, 2011 18:10

Saj je napisal povejte koliko je cena!! A je kje napisal da bi samo stroške pokril? On bi za te usluge plačal!! Kaj kar neki brez veze nabijate tukaj.
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Pe Okt 14, 2011 08:32

V Izoli se nekdo ukvarja s tem, da vozi z barko na dnevni ribolov, uredi karte, hrano, pijačo. Do 7-8 ljudi ker drugače je nemogoče lovit. Osebno sem bil zelo zadovoljen - sicer več zajebancije kot ribolova....imel, pa nažalost izgubil vizitko, se pa lahko potrudim in priskrbim kontakt.
POTAPI
Desetnik

pozdrav

OdgovorNapisal/-a POTAPI » Ne Okt 16, 2011 11:33

No kolikor sem opazil sem se pozabil predstavit .Ime mi je Robi doma sem iz Ptuja sladkovodni ribič 27 let star sem 36 let na morju sem lovil že z barke ( zlati ribon tekme v Rovinju ) .Se pravi nisem neki zajebant ko se lovi se lovi ,ker pogrešam ribolov z barke sem pač vprašal ali je kdo pri nas ,ki hodi lovit in mu je dolgčas samemu na barki. Kaj se tiče vabe lignje pa sardela kupim v trgovini ,če pa se da zrihtat bibija ali črva pa tudi plačam.Hrano in pijačo za v želodec prinesem sabo ( odvisno kolko šofer barke lahko spije oziroma kolko promila lahko ima v krvi glede na zakon drugače sam ne pijem alkohola gre se mi bolj za druženje in spoznavanje pa po možnosti da s i kaj nalovim ali ribe ali sipe-lignje .Lepo bi bilo če bi še kje lahko prespal plačam spanje in drugi dan zopet ribičija zvečer pa domov .Tako nekako sem si jaz to prestavljal.Se opravičujem za nevšečnosti.Ps vem pa da bencin nekaj stane vem da obraba čolna tudi nekaj stane .L.P. ROBI aja smo pa 2-3 ribiči gremo pa konec meseca v Pakoštane na ribolov z obale ( vsak nasevt mi bo prišel prav ) L.P.
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Ne Okt 16, 2011 11:47

od pakoštan naprej ( 3 km) je vasica drage, še za dragami pa je ena ravnina. ko se ravnina počasi začenja vzpenjat, je na desno en kolovoz, cca 300 m in prideš do ene lepe peščene obale / zaliva.
Tam je tudi en 30 m dolg pomol, pa en na pol potopljen.
Probajte na lignja tam kaj ulovit :wink:
LP!
edit: še koordinate 43.865429,15.575738 (vtipkaj v google maps in poglej malo nižje)
POTAPI
Desetnik

OdgovorNapisal/-a POTAPI » Ne Okt 16, 2011 12:12

Najlepša hvala .
Polaris
Poročnik fregate
Kraj: lJUBLJANA

OdgovorNapisal/-a Polaris » Sr Nov 30, 2011 14:30

Pokliči 040/625-828,pa se bomo mogoče dogovorili za ribolov iz barke ,katera je na privezu v Izoli.
Srečno pot in mirno morje!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost