Slovenska obala
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
Morski_volk
- Kapitan
- Kraj: obala
Re: Slovenska obala
clipper napisal/-a:POTAPI napisal/-a:Zanima me ali se kdo ukvarja z ribolovom iz barke .Se pravi bi se dobli v pristanišču zjutraj zrihta karte vabo in gremo ven lovit za celi dan še po možnosti prenočišče ali brez prej pove kolko je cena in se zmenimo .L.P.
Če te zanima me lahko pokličeš
Kratko in jedrnato....vsaka čast
Z barko si dvakrat srečen....ko jo kupiš ter ko jo prodaš
Morski_volk napisal/-a:clipper napisal/-a:POTAPI napisal/-a:Zanima me ali se kdo ukvarja z ribolovom iz barke .Se pravi bi se dobli v pristanišču zjutraj zrihta karte vabo in gremo ven lovit za celi dan še po možnosti prenočišče ali brez prej pove kolko je cena in se zmenimo .L.P.
Če te zanima me lahko pokličeš
Kratko in jedrnato....vsaka čast...lahko da si avtor teme ne more privoščit drugače kot takole ribolov....zato torej prošnja....tukaj pa se očitno rado pametuje na dolgo in široko....1 stran samih neumnosti!
Pa se je le našel pameten mož, da nam pove kar nam gre.
Bravo!
Bom drugič raje počakal, če se bom sploh oglasil.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Morski_volk napisal/-a: ...lahko da si avtor teme ne more privoščit drugače kot takole ribolov....zato torej prošnja....
Od kod ideja, da si lahko avtor teme privošči samo poceni ribolov? Sploh glede na to, da bi rad imel vse v paketu in po možnosti še prenočišče...
pozdrav
No kolikor sem opazil sem se pozabil predstavit .Ime mi je Robi doma sem iz Ptuja sladkovodni ribič 27 let star sem 36 let na morju sem lovil že z barke ( zlati ribon tekme v Rovinju ) .Se pravi nisem neki zajebant ko se lovi se lovi ,ker pogrešam ribolov z barke sem pač vprašal ali je kdo pri nas ,ki hodi lovit in mu je dolgčas samemu na barki. Kaj se tiče vabe lignje pa sardela kupim v trgovini ,če pa se da zrihtat bibija ali črva pa tudi plačam.Hrano in pijačo za v želodec prinesem sabo ( odvisno kolko šofer barke lahko spije oziroma kolko promila lahko ima v krvi glede na zakon drugače sam ne pijem alkohola gre se mi bolj za druženje in spoznavanje pa po možnosti da s i kaj nalovim ali ribe ali sipe-lignje .Lepo bi bilo če bi še kje lahko prespal plačam spanje in drugi dan zopet ribičija zvečer pa domov .Tako nekako sem si jaz to prestavljal.Se opravičujem za nevšečnosti.Ps vem pa da bencin nekaj stane vem da obraba čolna tudi nekaj stane .L.P. ROBI aja smo pa 2-3 ribiči gremo pa konec meseca v Pakoštane na ribolov z obale ( vsak nasevt mi bo prišel prav ) L.P.
od pakoštan naprej ( 3 km) je vasica drage, še za dragami pa je ena ravnina. ko se ravnina počasi začenja vzpenjat, je na desno en kolovoz, cca 300 m in prideš do ene lepe peščene obale / zaliva.
Tam je tudi en 30 m dolg pomol, pa en na pol potopljen.
Probajte na lignja tam kaj ulovit
LP!
edit: še koordinate 43.865429,15.575738 (vtipkaj v google maps in poglej malo nižje)
Tam je tudi en 30 m dolg pomol, pa en na pol potopljen.
Probajte na lignja tam kaj ulovit
LP!
edit: še koordinate 43.865429,15.575738 (vtipkaj v google maps in poglej malo nižje)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost