ribolov na Hrvaškem
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
wilier napisal/-a:kakšna je pa cena tedenske karte? za lovljenje iz čolna? ima kdo podatke? lp
TUKAJ imajo podatke, lahko tudi online kupiš dovolilnico.
motorni
A sem jaz kakšen post spregledal ali pa so me nategnili. Hotel sem kupiti tedensko karto za ribolov pa sem se moral še prej včlaniti v hrvaško ribolovno društvo (150 kun). Sedaj sem tukaj na Dugem član RD Božava nimam pa po pogovoru z človekom nobenih pravic kot član društva, ker sem tujec.
Se pravi, da če kupiš karto za 1.dan te bo stala 60+150 kun.
Ali imate vsi te izkušnje?
Se pravi, da če kupiš karto za 1.dan te bo stala 60+150 kun.
Ali imate vsi te izkušnje?
Ljubitelj narave
Ja. V Istri, Cresu in Lošinju se ni potrebno včlanit v noben klub niti zvezo. Tudi karte so prodajali v skoraj vsaki turistični pisarni. Južno od Senja pa je že vsa leta problem. Letos sem bil v Zadru in sem hotel kupit karto po netu, vendar sem pozabil doma čitalnika bančne kartice in nisem mogel plačati (security coda). Tako sem plačal še članarino za društvo in za hrvaško zvezo.
LP
LP
ribolovnica
Resnično...pa tudi kar nekaj let je od tega, da smo na parangal kaj pametnega ujeli....
Zadnen cajte je tudi na parangal bolj slabo....
Zadnen cajte je tudi na parangal bolj slabo....
Na parangal in vršo lahko lovijo imetniki letne dovolilnice (za parangal je treba doplačat 300 kun). Letno dovolilnico pa lahko kupijo vsi, ki imajo STALO PREBIVALIŠČE v Hrvaški. Torej ni diskriminacije za tujce, mi bomo pa izviseli
Zdaj pa nagradno vprašanje: kako priti do stalnega prebivališča, če imaš na hr stanovanje?
Zdaj pa nagradno vprašanje: kako priti do stalnega prebivališča, če imaš na hr stanovanje?
mirno morje
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost