Lignjelov 2016
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
-
adriaticsailor
- Poročnik bojne ladje
-
adriaticsailor
- Poročnik bojne ladje
Lignji
Alesjo a vidiš, da se splača počakat do trde teme
Tudi jst sm tisti dan ujel svoj letošnji rekord po številu kalamarov- 6! Zadnjega sem ujel takrat, ko ste vi peljali mimo, tam nekje pod gradom. Se pravi, približno ob 20.30. A ste imeli une bele-fluorescentne marije? Jst sm lovil predvsem na DTD. Na koncu pa še z Yo-Zuri.
Daki, tebi naj povem, da za panulo tam pred Sesljanom praktično ne rabiš ne palice in ne role. Predvsem palice ne, rolo pa samo zato, če zapneš na dno, da ne kar potrže vsega skupaj, temveč da greš lahko malo nazaj in poskusiš rešiti. Če malo razumeš italijansko si poglej tale video: [url] https://www.youtube.com/watch?v=zEUJZciCE5w
Za konec še dve fotki. Skupni ulov in eden prvih kalamarov. Zdej pa do srede slabo kaže...
LP!

Daki, tebi naj povem, da za panulo tam pred Sesljanom praktično ne rabiš ne palice in ne role. Predvsem palice ne, rolo pa samo zato, če zapneš na dno, da ne kar potrže vsega skupaj, temveč da greš lahko malo nazaj in poskusiš rešiti. Če malo razumeš italijansko si poglej tale video: [url] https://www.youtube.com/watch?v=zEUJZciCE5w
Za konec še dve fotki. Skupni ulov in eden prvih kalamarov. Zdej pa do srede slabo kaže...
LP!

RobertB, ja tudi takrat sem imel čuvarja 150g, na laksu približno 1m, pa plavajočo puščo Yo Zuri (katerih ne dobim več nikjer
) s fluorescentnim trebuhom.
Sem pa tudi pri temi že ujel kalamare malo višje od dna s tisto novejšo puščo Yo Zuri, katera je pa toneča in jo moraš prav zato vleči kak meter ali dva višje. Mislim da sem že objavil link do slikce na trofeja.si, če ne pa naslednjič.
LP!
Sem pa tudi pri temi že ujel kalamare malo višje od dna s tisto novejšo puščo Yo Zuri, katera je pa toneča in jo moraš prav zato vleči kak meter ali dva višje. Mislim da sem že objavil link do slikce na trofeja.si, če ne pa naslednjič.
LP!
-
adriaticsailor
- Poročnik bojne ladje
No, se moram še sam pohvalit, da mi je včeraj uspelo ulovit prvega "kilaša" in to z obale v Portorožu! Prvi met, nova vaba, še zaklel sem:"Pa ne me jeb.., da sem zapel že prvi met in gre vaba v maloro!" in potem močno kontriranje in sem vedel, da je nekaj konkretnega. Ko sem ga zagledal strah, da ne pade dol, podmetalka 2m stran, ampak je šlo. In potem veselje in ponos, ki se ga ne da opisat. Ta je bil eden in edini, pa še pri sosedu en podobno velik, potem pa konec oziroma sem šel domov, ker je pihalo in spet začelo padat.

.
Sem bil včeraj malo na morčku.
Pa je bilo takole.
Pogled na vzhod.
Pa še na zahod.
Skratka obetal se je lep dan.
Tudi ujelo se je nekaj.
Potem je pa okoli enih popoldan začel pihat močan zahodnik, morda bolj jugozahodnik in je bilo konec lova, žal. Napoved, ALADIN, ni napovedovala kakega vetra, prej kakšno kapljo dežja.
Pa ravno najboljši termin lova se je obetal.
Sem bil včeraj malo na morčku.
Pa je bilo takole.
Pogled na vzhod.
Pa še na zahod.
Skratka obetal se je lep dan.
Tudi ujelo se je nekaj.
Potem je pa okoli enih popoldan začel pihat močan zahodnik, morda bolj jugozahodnik in je bilo konec lova, žal. Napoved, ALADIN, ni napovedovala kakega vetra, prej kakšno kapljo dežja.
Pa ravno najboljši termin lova se je obetal.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost