strel cipla čez oči
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
minek napisal/-a:Če poznaš samo ciplje iz marine si tudi že več povedal, kot si nameraval. Sorrykr3mn1 napisal/-a:zame so ciplji smetarji, sedaj če pa ti ješ od prvega špara ki se pod ladjam valja naprej vse, potem si že vse povedal, kar veš okol rib. Sorry
MareC: Mogoče bi ujel kaj več, če ne bi tega le krom pladnja sabo vlačil na lov
zarad mene je lahko tudi zlat cipelj. Ti jih kar jej ce ti pasejo,
v Bakru so pol metrski ciplji jih kar z mrezo ven poberes, sploh ko se kdo v kafani userje pa potegne vodo. Takrat jih je ogromno
Drugace pa fantje... Takoj za cipljem je najvecji smetar....
...
...
tarara rara...
BRANCIN!!!!
Naravnost obožuje mrhovino, dreke in podobno!
Seveda govorimo tukaj o "marinskih" ribah!
Iz tega razloga jaz najraje jem svinjino, ker so me ze od rojstva naucili, da se vala v dreku in to sem sprejel in vem, da jem drek
Drugace pa fantje... Takoj za cipljem je najvecji smetar....
...
...
tarara rara...
BRANCIN!!!!
Naravnost obožuje mrhovino, dreke in podobno!
Seveda govorimo tukaj o "marinskih" ribah!
Iz tega razloga jaz najraje jem svinjino, ker so me ze od rojstva naucili, da se vala v dreku in to sem sprejel in vem, da jem drek
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Pred mnogimi leti je moj znanec, ribič delal na ribiški barki v Kvarnerju. Časi Juge.
V neko vrsto mreže(saj je povedal ime pa sem pozabil) so polek ulova ulovili truplo človeka v ribiški(rumeni dežni) obleki. Ko so razprli mrežo je truplo(večina samo kosti v obleki) padlo na palubo. Iz te obleke so popadali ven tudi škampi.
Od takrat ne je škampov.
V neko vrsto mreže(saj je povedal ime pa sem pozabil) so polek ulova ulovili truplo človeka v ribiški(rumeni dežni) obleki. Ko so razprli mrežo je truplo(večina samo kosti v obleki) padlo na palubo. Iz te obleke so popadali ven tudi škampi.
Od takrat ne je škampov.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta