LIGNJI SO ....

Vse o ribolovu s kopnega, plovila ali podvodnem ribolovu. Dodate lahko tudi primerne lokacije in vaše izkušnje.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

racOOn
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a racOOn » Če Apr 15, 2010 23:59

atilone napisal/-a:Najprej čestitke ob tem lepem ulovu.
A ste to v Piranu kar iz rive lovili, ali so samo posnetki bili tam narejeni ?
Morje še je precej hladno, tako da ne izključujem možnosti ulova pri obali.
LP

Jaz sem se hotel malo pohvaliti, vi pa ste se že pošteno zgrabili. Kar počasi...

Lignji so bili vsi razen enega ujeti z glavnega PI pomola. Neverjetno, ampak resnično... Ne vem, če bom kmalu, če sploh, ujel še kdaj takega...

LP, pa po pameti pubeci! Mejte se radi!
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Apr 16, 2010 09:31

In to, kar je Racoon, dal v okvir zgoraj, je bil moj "napad" na gasota. Dobronamerno, kar je tudi za prebrat, z nobenim zahrbtnim vprašanjem, sem samo pohvalil ulov naših članov. Kaj je tu pokvarjenega, bodo člani sami presodili, pri sebi, če pa bo graja, pa mirne duše na forumu.
Kako se pa je potem nadaljevalo in kdo je nadaljeval z pametovanjem, pa se vidi. Tudi drugi, sigurno bolj izkušeni od gasota, so se smejali njegovi izjavi.
Ja sem starejši od njega, pa kaj ima to veze. Še vsakemu novincu, ko nas je vikal, sem rekel da smo na ti, ker smo ena familija. Tudi tistim, kateri so me kontaktirali za mnenje( in teh je zelo dosti), in so me vikali, sem prvo napisal , bomo kar na ti, kot je to navada na Morjeplovcu. Na koncu so se vsi lepo zahvalili. Sem pa vsakemu napisal, da je to moje mnenje izkušnje itd. Nikomur nisem vsiljeval svoje volje. In če nisem vedel sem tudi to omenil in bom vprašal na D forum, ker razni gasoti in marci ne svetujejo ampak kritizirajo svetovanje, brez objasnitve kako naprej. Se vse lahko pogleda, je vse lepo vidno.
In ko še gsota ni bilo na tem svetu, sem lovil velie črve, brancine, da so poklicni ribiči samo gledali. In tudi vsakega sem jim podaril. Mnogi so se zahvalili z povrtnino katero so nam prinesli ali vinom, ampak to ni bil moj amen. Orado, 8,30 kg, pa so kar na rivi , na gradeli spekli in to je bila fešta katere se ne pozabi.
To z kompleksi , pa sem se kar nasmejal. Sem v življenju imel sigurno več žensk, z katerimi sem še sedaj po tolikih letih v dobrih odnosih, živel sem življenje boema in kam sem prišel, sem bil dobrodošel. Seveda ne od tipov kot sta omenjena zgoraj. Zakaj, pri bogu, bi jaz imel komplekse.
Imaš pa jih sigurno ti in tvoj odvetnik zgoraj. To se vidi po sestavljenem filmčku zgoraj, katerega en sam od vaju ni bil sigurno ne sposoben sam naredit.
Pa, če gledaš nazaj, jaz sem, sem ugotovil in videl, da edinega mene in moje pisanje naskakuješ, ali daš pripombo, to že ni tako, potem pa skoraj polovico mojega teksta prepišeš ostalo pa pogooglaš. Če si se ti tako potrudil in seveda tvoj kuhar hrenovk, bom se jaz tudi in poiskal tisto debato z tvojega HR foruma, kjer te član z mnogo več prispevki, tako lepo po vaše , na jugo način in z sočnimi besedami, na koncu prosi da se mu skineš sa ku..a.
To sem te jaz že tudi prosil, sicer na malo bolj kultiviran način, ampak tega zgleda ne razumeš.
Ti marec, pa če nekdo sprašuje ali e ta gumijasti zložljivi čoln v redu za od zaliva do zaliva in mu odgovoriš, da so tile čolni šit in mu ponujaš druge, med drugim tudi z oznako RIB, kar vsi vemo , kake vrste plovilo je to, baje ti tudi, vsaj omenil si nekoč , da boš napisal prispevek o RIB-ih ( seveda takrat sem bil norec in nevednež, ker nisem vedel kaj je to rib, vsaj po tvoje), od tvojega prispevka pa ni bilo nič. Kako to če pa delaš hrenovke.
Poprečje pa je še vseeno dobro tukaj na Morjeplovcu, 1400 proti dva , kaj se tiče obnašanja in poizkusih biti pameten. Poizkusih , biti pameten.
Od Morjeplovcev jih osebno poznam le malo, ker sem samo 2 X bil na srečanj. Kolikokrat sta bila vidva ? A vaju je sram. No poznam jih zelo malo, od onih katerih pa ne poznam, pa mi prosim pokaži, da sem koga verbalno napadel. Jaz pa ti, če mi dovolijo, pokažem njihove zahvale pri pomoči z nasveti ali rihtanjem delov v D, pa še vsakemu posredujem od prodajalca original račune, tako da sami nakazujejo. Torej ne jemljem provizije, ampak pomagam. Pokažita vidva kakšen prispevek ko sta komu pomagala, ampak ne takega, ko svetujeta nakup pri partnerju firme.
So me drugi tudi popravili, če sem kaj nepravilno zapisal, Pajer1, Novinec pa še kdo, tudi Admin, ampak na kulturen način, v smilu Atilone, tu si ga posral ali kiksnil, to gre tako in tako. Pa sem bil vesel, ker je vpraševalec dobil konkreten, pravilen odgovor, pa še jaz sem se naučil kaj zraven, če ni bil samo lapsus z moje strani. Vzamita si zgled po načinu komuniciranja od drugih, ali pa je edino vajin način pravilen. Še celo strokovni izraz za tako stanje poznam, pa ne bi sedaj tukaj še bolj smetil, ker je itak že preveč govna tu v temi Ribolov, pa ne d drugih , kateri so bili uspešni in veseli pri ulovu lignjev, kar je osnovna tema, vse od začetka, no vso do začetka nakladanje in fotranja z torilom.
Pa ne mi zamerit prosim, ker hočem biti glavni heroj :lol: . Butci
racOOn
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a racOOn » Pe Apr 16, 2010 09:50

Jaz bi samo tako rekel... Če kdo koga ostro kritizira, je veliko lažje to delati preko foruma, kjer človeku ne gledaš v oči.
Naj tisti z istimi besedami stopi pred človeka in mu to pove v obraz, če seveda upa.

To ne leti na nikogar, ker se ne bi rad zameril nikomur, vendar mislim, da je tega po forumih čedalje več. Lepo je ždeti za enim izmišljenim vzdevkom in vse povprek blatiti ljudi. Da bi se človek vsaj spodaj pod svoje izjave podpisal s pravim imenom. Ne, to pa ne...

Fantje, mejte se radi in preden kaj napišete, dvakrat, ne, trikrat razmislite, da vam ne bo potem žal za izrečene grde besede, ko boste na srečanju skupaj spili pivo!

LP, Bruno

p.s.: Drugače pa predlagam Adminu, da vse izpade članov foruma naprej opozori, če se opozorila ne upošteva, pa sledi začasni ali trajni ban. Vem pa, da je to težko, ker se med seboj poznate, ampak red mora biti in pravila obnašanja na forumu so podana.
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Pe Apr 16, 2010 10:05

Fantje, umirite žogico, izklopite čarunalnike in pejte na morje. :idea:
lpg
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Pe Apr 16, 2010 18:11

Jaz se nikoli nisem skrival. Vsi vedo ( če je kolkotolko IQ ), da sem iz Lenarta Maistrova 9 , 2230 Lenart. povedal sem mnogo o sebi o moji familiji, kam hodim na dopust, Zambratija , Crvene uvale Br.23, Med Savudrijo in Umagom, Doma pa sem v bloku nad pošto ( v Lenartu). Nimam kaj skrivat, tudi življenjepis je na Morjeplovcu, kako sem začel z morjem , kako mislim nadaljevat na morju, ve se kjer gradim barko ( še je nisem preselil , ker......., dolga zgodba , samo moja in za moje prijatle na forumu ), in na koncu, da si bom privoščil vulgarnost ( Admin zbriši če čutiš potrebo, ne bo zamere in nič) Se poserjem na mišljenje raznih idiotov. Se pa ve koga mislim.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Pe Apr 16, 2010 20:57

zdaj si pa začel še žalit vse po preko na forumu(z butci, idioti)
ne vem no admin za kakšne manj zoprne zadeve si pobrisal tudi po 15 postov atilone pa lahko žali po forumu brez posledic

aj jaj

maš pa res menstruacijo, da si se tolk razkuril

aja čakam, da boš zopet skočil
AnnaMary
Štabni vodnik
Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a AnnaMary » So Apr 17, 2010 01:56

No se bom pa še jaz malo oglasila. Kot je že znano na tem forumu, ženske nimamo besede, ampak vseeno, jaz se ne dam. Admin, kje so pa tisti posti od Gasija, kjer navaja, da se še atilone predstavil ni??? No to je grda laž Gasija in njegove nepismenosti, saj je v predstavitvi članov lepo napisal, kdo in kaj je.
Forum spremljam že kar nekaj časa in ta forum je bil od začetka boljši. Zdaj je prerasel v hvalisanje, kdo ima lepšo barko in kdo ima popolni napis na okvirju za tablice.
Gasi-MareC še dolgo dolgo bosta plula po morju pa ne bosta segla do gležnja gospodu Egonu, niti v praksi, niti v teoriji!!!
Gasi in gospod Admin predvajanje tega videa po zakonu ni dovoljeno brez privolitve gospoda Egona, saj vsako predvajanje slik brez odobritve osebe na fotografiji se kaznuje z denarno kaznijo. Dejstvo je, da kršite Egonove osebnostne pravice, kar pa nikakor ni dopustno. Zato Egon, če si pameten, kar ne dvomim, da si, daj kontra tem "butcim".
Gospod Admin, kot upravitelj tega foruma, je vaša naloga, da nemudoma odstranite ta post z videom iz foruma.

Lep pozdrav iz Milana!
bulldog
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a bulldog » So Apr 17, 2010 15:43

Lep pozdrav vsem. Spremlam ze nekaj casa forum in mi je bil na zacetku zelo vsec.Sedaj pa ne morem vec vrjet kaj vse preberm,da iz ene teme zaidemo v druge teme in zaljenja.Prosim koliko ste stari?zreli? To sodi v otroski vrtec pa se tam se prej zmenijo,pomirijo,pozabijo.. Kratko bom rekel skulirite se in imate zasebna sporocila za take bedarije,ce ze ne mores ignorirat. Ce se pa hocte se naprej takole "prcat" se pa dobite nekje na samem in se pomenite po mosko ce imate toliko jajc,ali pa pridite k men na trening pa se sproste,to zal res ne sodi sem.
Se opravicujem vsem,se ponavadi ne vtikam v take stvari,niti tokrat se nism hotel..pa pac..upam da se bo stanje malo izboljsalo.Meni osebno cisto vsak nasvet kdaj pride prav in tudi vsak nasvet rad slisim pa naj bo to butasti ali pametni,vsi imamo svoje izkusnje,zelje,znanja,potrebe..

Hvala za vse napotke,res se nekateri zelo potrudijo,se tako naprej brez takih tem kot je ta..

Se malo pa dopust..

Enkrat pa bom tam ostal :lol:
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Ne Apr 18, 2010 21:31

Nič ne bom brisal, sem napisal že v drugi tem, da je s tem konec! Dajte mir in pišite kot se zagre, ne pa merit kdo ima 3 mm daljšega tiča!!!

AnnaMary, ne se spravljat name, ker v celi zgodbi nimam prav nič, sploh pa se ne spravljaj nad člane foruma IN NAŠE EKIPE, ki bi ti vsi lahko bili očetje! Imej takšno spoštovanje kot do Atilona do vseh s katerimi komuniciraš, pa bo življenje lepše. Glede videa pa je tako, da Morjeplovec nima nič s tem! Objavljen je samo link do neke vsebine, torej to ni moj problem! Video ni na mojem serverju!

LP, pa res prosim MIR! Temo pa sem zaklenil!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta