Lignjelov 2016-17
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Alesjo, čestitam za novo barko! Za katero si se odločil? Kar se pa kalamarov tiče je pa kar loterija
Tisto tvoje pravilo, ki ga večkrat omeniš, da moraš biti ob pravem času na pravem mestu, še kako drži. En dan prijemajo, ko je sonce še visoko in precej daleč od obale, naslednjič pa bližje obali in šele po sončnem zahodu.
Enako je s sipami. Novembra in decembra jih je bilo dosti, sedaj ko je sezona, jih pa ni.
LP Vege
Enako je s sipami. Novembra in decembra jih je bilo dosti, sedaj ko je sezona, jih pa ni.
LP Vege
Hvali morje in drži se kopnega!
-
Daki
Spin123 napisal/-a:Sem jih popeljal na panulo. Ravno ko sem zavijal, sem palico držal v rokah in počasi navijal in mi je kar naenkrat potegnilo 1 meter špage iz mašince, sem kar zategnil ampak se ni nič zapelo. Potegnil ven prazne trnke![]()
![]()
A si prepričan, da je bil prijem (da nisi zapel)? Koliko pa imaš nastavljeno zavoro?
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Daki napisal/-a:Spin123 napisal/-a:Sem jih popeljal na panulo. Ravno ko sem zavijal, sem palico držal v rokah in počasi navijal in mi je kar naenkrat potegnilo 1 meter špage iz mašince, sem kar zategnil ampak se ni nič zapelo. Potegnil ven prazne trnke![]()
![]()
A si prepričan, da je bil prijem (da nisi zapel)? Koliko pa imaš nastavljeno zavoro?
Palico sem držal v rokah, čutiti je bilo kot griz - udarec in na hitro potegnilo, zavora je bila kar na krepko samo sem imel spuščene veliko špage... sicer se prehitro vozim,ampak pod 2vozla ne gre. .. Trajalo je mogoče sekundo, mislim da je bil griz ampak nikoli nebomo vedeli... Bom pa naslednjic snemal z tisto kamero, da vidimo kaj se dogaja spodaj
Enega lignja sem zapel za dno. sicer sem rešil in ligenj je še bil gori ampak cel zmrcvarjen in ni bil več uporaben ampak mislim da težko kar tako pade iz trnkov
-
Daki
-
Daki
-
Daki
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta