Lignjelov, sezona 13/14
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
bsc46 napisal/-a:Tudi jaz sem se danes zjutraj odpravil na ribolov. Napoved ni bila slaba vendar
sem že na poti proti morju dobil slab občutek (sunki burje).
Na Katarini je bila idila samo pomolčki so bili prebarvani.
Ker imam italijansko ribolovno karto se odpeljem v Tržaški zaliv kjer se trudim 2 uri vendar zaman. Burja je naredila svoje.![]()
Nekega mraza ni bilo vendar se vseeno odpeljem nazaj v Koprski zaliv, kjer pa je bilo pravo nasprotje.
Vsem članom in obema moderatorjema priporočam, da pejte že enkrat na morje
ker pomirja-preverjeno.
Med naslovom slike in 'tagom' je bil ponekod spredaj, ponekod zadaj en presledek. Počistil to in povezava dela.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Re: LIGNJELOV
.
Dobro se nalovite.
Pričakujem dobre rezultate lova in super fotke za objavo!
LP
.
bostjan9 napisal/-a:Od torka do petka . od 10. do 13. dec. 2013 .(..3 noči ) grem na lignjelov (okolica Garmenjaka in Sestrice)...
ZRAVEN VZAMEM ŠE 2 LIGNJELOVCA......
Resni ...javite se na ZS....
Dobro se nalovite.
Pričakujem dobre rezultate lova in super fotke za objavo!
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
bsc46 napisal/-a:Marjan, hvala ti. Saj sem itak vedel da boš ti to zrihtal. Ampak ure pa nisi popravil. Kaže 2 uri preveč.
Pogledal sem, kaj je bilo narobe pri povezavah na slike - in to se je dalo.
Tiste čase je pa najbrž na slike 'nalepil' fotoaparat in če je za 2 uri narobe, je verjetno narobe nastavljena ura v fotoaparatu.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov