Vsem čestitke za ulov lignjov. Ste pravi mojstri
Lignjelov 2018
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Re: Lignjelov 2018
Vsem čestitke za ulov lignjov. Ste pravi mojstri
Portorož - skladišča

Fantje, če kdo rabi privez v Ribiškem naselju (sladka voda, mooring), do 30.4.2019 z možnostjo podajlšanja, naj se javi...Mi premikamo barko v marino.
Bravo Ales!
Jaz pa le enega mikro lignja... 110g..
..in eno mikro lovko...
se moram lotit z dvemi palcami...
Jaz pa le enega mikro lignja... 110g..
se moram lotit z dvemi palcami...
Hehee....
Danes 10 komada iznenada..so pa vsi mali mali...najvecji 23 dkg. Je pa 1,9kg vse skup...jupiiiii...
Sm pa koncno namontiral 2 palci... In to vse ko se je sonce ze dotaknilo horizonta...in v trdno temo... Sam pa moram rect, ce me ne bi alesjo usmeril bi verjetno cvrl pušče zdej....
hvala alesjo!
Kako date slike v ta forum?
Danes 10 komada iznenada..so pa vsi mali mali...najvecji 23 dkg. Je pa 1,9kg vse skup...jupiiiii...
Sm pa koncno namontiral 2 palci... In to vse ko se je sonce ze dotaknilo horizonta...in v trdno temo... Sam pa moram rect, ce me ne bi alesjo usmeril bi verjetno cvrl pušče zdej....
Kako date slike v ta forum?
Evo vceraj se pet komadov, ampak mali...skupaj 790g... Ma bo za en njam njam..
In vse zelo pozno ko je slo sonce ze na pol pod horizont...
In vse zelo pozno ko je slo sonce ze na pol pod horizont...
Danes (ponedeljek) sva z Ramalakom vlekla panulo po standardni morski poti, mimo Devina, Sesljana pa še malo naprej proti Trstu in kot lahko vidite na fotografiji je bil ulov kar uspešen
Skupaj nekaj čez 3kg. Tisti trije večji imajo med 0,7 in 0,8kg. Je bilo pa vreme malo bolj ostro. Pod večer je zapihala kar mrzla burjica. Če bo vreme ugodno greva morda še jutri s Knezom. 
LP Vege

LP Vege
Hvali morje in drži se kopnega!
Bravo Vege, jaz sem pa ves dan prekopaval vrt
Verjetno bom popoldan tudi jaz tam okrog 
-
Daki
Lignjelovci, malo me zanima. Vsi lovite na dve palici, kaj pa vabe (ena ili dve na palici) 
Daki napisal/-a:Lignjelovci, malo me zanima. Vsi lovite na dve palici, kaj pa vabe (ena ili dve na palici)
Evo mene, sem lovil kar pozno v noč in 8 sem jih prinesel domov
-
Daki
No, to me je zanimalo. Mi tudi vedno lovimo na dve palici in na vsaki po dve vabi. Nekateri jih imajo tudi več, samo tisto je pa že zakomplicirano.
Lovim z dvema palicama , na katerih imam eno vabo.
Zanima me pa kako imate navezane vabe , če lovite z dvemi vabami na palici.
Predvsem me zanima s kakšnim sistemom lovi Aljeso. Upam , da bo opisal in skiciral sistem s katerim lovi.
Zanima me pa kako imate navezane vabe , če lovite z dvemi vabami na palici.
Predvsem me zanima s kakšnim sistemom lovi Aljeso. Upam , da bo opisal in skiciral sistem s katerim lovi.
-
Daki
To je klasika:

Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti