sreča pri ribolovu
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
Samo tole je fotomontaža, če mene kdo vpraša... Kot pravi El capitano, kako si boš kar okrog roke namotal laks, pa riba skoči v kokpit, pa spet v morje... Če bi takole namotal okrog roke bi bil brez roke ali pa bi ga riba vsaj potegnila nazaj v morje... 600 pound je nekje 250 kg ali še malo več. Taka riba bo možakarja od 80 ali 90 kg z lahkoto potegnila!
Ne vem no, preveč je risanka tole za moj okus!
Ne vem no, preveč je risanka tole za moj okus!
.
En kader , ki se potem pojavlja z različnih kamer. Riba skoči na barko samo enkrat.
Da se vozi vzratno, ko se ujame velika riba in zajema vodo je na oceanu normalno. Res je zelo dinamično zmontirano, da se pomisli na fotomontažo. Po mojem ni.
LP
.
En kader , ki se potem pojavlja z različnih kamer. Riba skoči na barko samo enkrat.
Da se vozi vzratno, ko se ujame velika riba in zajema vodo je na oceanu normalno. Res je zelo dinamično zmontirano, da se pomisli na fotomontažo. Po mojem ni.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Sem sedaj ugotovil, da obstaja tudi boljša resolucija, celo HD...
No, tam se pa res malo boljše vidi...
Ne vem, tisti laks je še vedno sumljiv, se očitno sname z roke, ker na začetku ga možakar prime in nekaj namotava... Kakorkoli že, da je to počel mora bit kar konkretno neizkušen!
A je kdo opazil stanje morja? Kal lep val...
Potem pa naj še kdo reče, da Jadran ni jezero, hehehe. Tole na posnetku je resna barka, pa se gunca kot naše 5 metrske lupine. 
Ne vem, tisti laks je še vedno sumljiv, se očitno sname z roke, ker na začetku ga možakar prime in nekaj namotava... Kakorkoli že, da je to počel mora bit kar konkretno neizkušen!
A je kdo opazil stanje morja? Kal lep val...
ah, močno dvomim, da bi bil na taki banji ob takem vremenu,in na takem lovu "neizkušen" prej bi rekel da je "nor"
sicer pa sploh ne vem,če navija okoli roke ? Daj še enkrat poglej ?
Morje je "tapravo" voda na krmi pa do kolen
ampak njih to ne gane, ni tako kot pri nas, ko malo šprica, pa že vsi govorijo, da imajo 4 meterske valove
O barki ni za izgubljati besed,top, nekoč bom tudi jaz imel tako, pa magari samo na omari
Morje je "tapravo" voda na krmi pa do kolen
O barki ni za izgubljati besed,top, nekoč bom tudi jaz imel tako, pa magari samo na omari

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti